Siirry sisältöön

Kirkkonummi

Hilan kurssikeskus

Hilan kurssikeskus sijaitsee Kirkkonummella merenlahden rannalla. Virkistyspäivät ja kokoukset, leirikoulut ja päiväretket.

HILAN LEIRIKESKUS

Hilan leirikeskus sijaitsee Kirkkonummella Suomenlahden rauhallisessa rantamiljöössä.  Hilan leirikeskuksen tilat ja alue sopii leireille, koulutuksiin, virkistyspäiviin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Järjestämme tilauksesta myös juhlia. Hilassa pääset nauttimaan luonnonrauhasta ja merellisistä maisemista. Tilat ovat varattavissa ryhmille arkisin elokuusta toukokuulle. (linkki Hilan kurssikeskus – Viihtyisä kurssikeskus Meren Lähellä)Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina tilat on varattu pääosin Espoon seurakuntien toiminnalle.

 

MAJOITUS

58 majoituspaikkaa, joista 50 on erillisessä majoitusrakennuksessa ja loput 8 ruokalarakennuksessa. Huoneet ovat 2–6 hengen huoneita, suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä. Huoneissa on kerrossängyt, paitsi 2 hengen huoneissa ei ole. Erillisestä majoitusrakennuksesta löytyy keittiö, monitoimisali 50 hengelle sekä 4 ryhmätyötilaa. (linkki Majoitus- ja kokoustilat – Hilan kurssikeskus)

 

KOKOUSTILAT

Rantatalossa on kokoustila, joka on ruokasalin yhteydessä. Kokoustila on mitoitettu 20 hengelle. Kokoustilasta löytyy videotykki, johon voit liittää oman kannettavan tietokoneen, langaton nettiyhteys ja äänentoistolaitteet.

Majoitusrakennuksessa on 50 hengen kokoustila. Sieltä löytyy videotykki, johon voit liittää oman kannettavan tietokoneen, äänentoisto, televisio ja dvd-laite. Lisäksi on neljä 10 hengen ryhmätyöskentelytilaa. (linkki Majoitus- ja kokoustilat – Hilan kurssikeskus)

 

KEITTIÖ

Hilassa palvelee oma keittiö. Tarjoamme hyvistä raaka-aineista huolella valmistettua, itse tehtyä terveellistä ruokaa. Meiltä voit tilata tilaisuuksiin aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Keittiöstä voit tilata myös nuotiopaikalle grillattavat tai lettu- ja tikkupullataikinan sekä rantasaunalle syötävää. Otamme huomioon asiakkaiden toiveet ruokailujen suunnittelussa. (linkki Hilan keittiö – Hilan kurssikeskus)

 

SAUNA

Hilassa on uusi rantasauna merinäköalalla. Saunaan mahtuu 15 henkilöä. Saunan yhteydestä löytyy pieni keittiö. Saunalle voit tilata ruokailuja omasta keittiöstämme. (Linkki Rantasauna, saunaillat – Hilan kurssikeskus).

Alueelta löytyy myös puulämmitteinen, vanhanajan sauna n. 10 hengelle.

 

 

HARRASTUSMAHDOLLISUUDET

Pihaltamme löytyy pallokenttä, pihashakki, kiipeilyseinä ja lentopallokenttä. Urheiluvälineitä ja pelejä voi tiedustella henkilökunnalta. Melontaa varten on vuokrattavissa 10 merikajakkia varusteineen. Metsän antimia voi kerätä satokauden mukaisesti. Hilan uimaranta on matala ja lisäksi on erillinen ponttoni, joka mahdollistaa uimahypyt. linkki Liikkumaan meriluontoon – Hilan kurssikeskus

 

Yhteystiedot ja ajo-ohje: linkki Yhteystiedot – Hilan kurssikeskus