Siirry sisältöön

Vihti

Hill Side Golf & Country Club

Aktiviteetit

Hill Side Golf & Country Club sijaitsee Vihdin Jokikunnalla. Kenttäalue sijoittuu Hiidenveden pohjoispuolelle. Vihdin kirkonkylältä matkaa on noin 7 kilometriä.

Reilun puolen tunnin päässä Espoosta ja Helsingistä sijaitsevan HillSide Golfin näyttävät tilukset kohoavat komealla paikalla mäenrinteessä Vihdin Jokikunnassa. Päärakennuksen ja ensiluokkaisten viheriöiden lisäksi Hill Side Golfista löytyvät klubirakennus, saunat ja kabinetit. 

Hill Side Golfilla on kaksi toisistaan poikkeavaa, 18-reikäistä kenttää, 5-reikäinen par-3 -kenttä sekä loistavat alueet harjoitteluun. Hill Course -klubikenttä on avoinna myös vieraspelaajille, ja kentältä on avara näköala uusimaalaiseen perinnemaisemaan. Valley Course on moderni, haasteellinen ja monimuotoinen, laaksossa kulkeva 18-reiän kansainvälisen tason kilpakenttä. Hill Coursen vieressä olevalla Piccolo Course, Par 3:lla harjoittelet lähipeliä hauskasti! Viiden väylän pituudet vaihtelevat 50–70 metrin välillä. 

Ravintola Hill Side Golf

Ravintola Hill Side Golf tarjoilee sekä lounasta että illallista. Maukkaissa tarjoiluissa pääroolissa ovat laadukkaat raaka-aineet maailmalta, sekä toisaalta kotimaiset kasvikset ja vihannekset. Ravintola Hill Side Golf käyttää lähialueiden raaka-aineita aina mahdollisuuksien mukaan. Löydät menun sekä viikon lounaslistat Hill Side Golfin kotisivuilta.

Vastuullisuus

Hill Side Golf on GEO sertifioitu golfkenttä, jossa toimintatavat ympäristöasioissa perustuvat tahtoon käyttää pitkäaikaisia ympäristöratkaisuja, milloin se on teknisesti mahdollista ja taloudellisesti hyväksyttävää.

Hill Side Golf & Country Clubin tavoite on, että ympäristövaikutukset golfkentästä ja muista toiminnoista ovat mahdollisimman pienet, huomioon ottaen klubin tekniset ja taloudelliset mahdollisuudet. 

Lue lisää Hillside Golfin vastuullisuustyöstä täältä.