Siirry sisältöön

Kirkkonummi

Hirsala Golf

Aktiviteetit

Kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18-reikäinen golfkenttä, joka haastaa klubipelaajien ohella ammatikseen golfaavat.

Kentän pituus on takatiiltä mitattuna 6 265 metriä. Suurin korkeusero kentällä on 20,5 metriä eli täysikasvuisen puun korkeus. Väylät kulkevat vaihtelevassa maastossa. Kenttä on takatiiltä vaativa, kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18-reikäinen golfkenttä, joka haastaa klubipelaajien ohella ammatikseen golfaavat.

Hirsala Golfin alueella on monimuotoinen puusto ja kentän rakentamisessa on pyritty säilyttämään puusto mahdollisimman tarkoin, komeat maisemapuut saavat kunniapaikan väylien varrella. Alueella on runsas aluskasvillisuus ja laaja eläimistö. Oravien, mäyrän, ja hirvien lisäksi alueella asuu pieni peuralauma. Eläimistölle jätetään riittävät, yhtenäiset suoja-alueet, ja niiden luontaiset kulkureitit pyritään säilyttämään.

KOKOUS- JA JUHLATILAT

Hirsala Golfin modernit tilat tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten yritystapahtumien, kokousten, asiakastilaisuuksien ja koulutusten järjestämiselle. Hirsala Golfin kokous- ja klubitilat ovat osakkaiden käytössä ympäri vuoden. 

YMPÄRISTÖ

Hirsala Golf on Suomen ensimmäinen kansainvälisen GEO-ympäristösertifikaatin saanut golfkenttä. Vuonna 2010 sertifioitu kenttä on valittu myös muun muassa maailman viiden vihreimmän kentän listalle (Mother Nature Network) ja se on palkittu Suomen Golfliiton ympäristöpalkinnolla.

Ympäristötyö näkyy Hirsalassa arjen valinnoissa. Ravintolan oma kasvimaa, käyntikorttikokoiset tuloskortit (jotka ovat iloksemme lähteneet leviämään muillekin suomalaiskentille), orgaaniset lannoitteet ja pelaajille jaettavat, luontoon hajoavat tiit ovat vain muutamia esimerkkejä ympäristön eteen tehtävästä työstä.