Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Honkalintu Oy - Lähellä luonnossa

Honkalintu toteuttaa monipuolisia luontoelämyksiä pienille ja suurille ryhmille varaamassanne kokouspaikassa Etelä-Suomen alueella.

Avaa ovi elämyksille - monipuolisia luontoelämyksiä

Honkalintu Oy on yksi Metsähallituksen sopimusyrittäjä Nuuksion kansallispuiston alueella. Honkalinnun palvelut löydät myös Suomen Luontokeskus Haltian sivuilta.

Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilmaelämykselle pääkaupunkiseudun tuntumassa. Suomen Luontokeskus Haltia ympäristöineen toimii myös monipuolisena tukikohtana elämyksellisille luonto-ohjelmillemme.

Honkalintu Oy on mukana myös NuuksioResortissa, Nuuksion järviylängöllä toimivien yritysten yhteistyöverkostossa, joka pyrkii lisäämään alueen tunnettavuutta ja palveluiden löydettävyyttä.

Hotelli Korpilammen Takaisin Korpeen -virkistyspäiväpaketit tarjoavat yrityksesi TYHY- tai virkistyspäivän tai kesäjuhlan isoille 100-300 hengen ryhmille. Honkalintu Oy on yksi hotelli Korpilammen yhteistyökumppaneista ohjelmapalveluiden tuottajana.

Honkalinnun tapahtumissa noudatamme ohjelmapalvelualalle laadittuja turvaohjeita sekä vastuullisen ja kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme.

Avaa ovi elämyksille ammattitaitoisten Honkalinnun oppaiden opastamana.

Vastuullinen ja kotimainen luontomatkailualan yritys

Honkalintu Oy on Markku Janhosen v. 2001 perustama ympäristöystävällinen ja vastuullinen luontomatkailualan yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Ammattitaitoisten oppaidemme johdolla luomme ja toteutamme onnistuneita ja turvallisia luontoelämyksiä lukuisille pienille ja isoille ryhmille heidän tarkoituksiinsa ja tavoitteisiinsa paneutuen.

Honkalinnun asiakkaat ovat sekä suomalaisia että kansainvälisiä yrityksiä ja ryhmiä.

Tentsile Experience "yö puussa": maailman vihrein eco camp -tuote Nuuksiossa 

Lumoudu Nuuksion kansallispuistossa. Leiju puiden välissä - ainutlaatuinen yhteys luontoon ja
ympäristöön. 

Ekologinen ja elämyksellinen majoitus- ja luontomatkailukonsepti avautui kesällä 2017 Nuuksiossa. Nuuksion kansallispuiston ohjelmapalvelu ja sopimusyritys Honkalintu avasi kesällä 2017 maailman ensimmäisen Tentsile Experience EcoCamp -elämyskeskuksen Nuuksion Pitkäjärven rantaan, Suomen Luontokeskus Haltian yhteyteen. Tentsile Experience EcoCamp mahdollistaa alueella vierailevien retkeilijöiden ja matkailijoiden yöpymisen puussa autenttisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä.  Yöpyjät kokevat suomalaisen luonnon äänet, tähtitaivaan ja pääsevät nauttimaan kansallispuiston lukuisista reiteistä ja Haltian tarjoamista palveluista.

Tervetuloa kokemaan kesäinen luonto iholla ja nauttimaan metsästä aivan uudella tavalla maailman ekologisimmassa, "vähähiilijalanjälkisessä" ekoleirissä. Yötä Tentsile-puuteltassa puiden oksilla, tuulen tuudittamana et varmasti unohda.

Elämyspaketit pienille ja suurille ryhmille

To​toteutamme mieleisenne paketin pienille ja suurille ryhmille varaamassanne kokouspaikassa ​Etelä-Suomen alueella. Ammattitaitoiset oppaamme avaavat Sinulle oven elämyksiin.

​Lisätietoa ja esimerkkejä ohjelmistamme näet alla.

Lumikenkäretket

Lumikengät tarjoavat helpon tavan tutustua talviseen luontoomme. Jäniksen jälkien seuraaminen lumihangella tai vain luonnosta nauttiminen antavat oivan lisän koulutus- ja kokouspäivän ohjelmaan. Retki voidaan toteuttaa myös tunnelmallisesti otsalamppujen loisteessa ja iltanuotiolla. ​Kokouspaikkanne lähimetsä tai Nuuksion kansallispuiston upeat korpimaisemat tarjoavat rentouttavan elämyksen ryhmällenne.

Jääkolkka - Bavarian Curling

Jääkolkka on jäällä pelattava urheilulaji, joka on kehitetty curlingista. Lajin alkuperä ulottuu Keski-Eurooppaan 1600-luvulle asti. Toisen teorian mukaan laji kehittyi itsekseen ja omia aikojaan Alppimaissa jo ennen curlingia. Jääkolkka on kaikille ikäryhmille sopiva peli- ja ulkoilumuoto.

Mobiiliseikkailu - Tiimipeli vailla vertaa

Tervetuloa Mobiiliseikkailuun - ympäri vuoden luonnossa tai kaupungin sykkeessä!

Työhyvinvointia - Hyvinvointia, jaksamista ja energiaa

Tyky-tapahtumin tukikohtina voivat toimia esimerkiksi Nuuksion varaustulipaikat, Suomen Luontokeskus Haltia ympäristöineen, hotelli Korpilammen lähiluonto Espoossa tai varaamassanne paikassa Etelä-Suomen alueella.

Luontoretkellä Nuuksion kansallispuistossa - Luonnossa, luonnon ehdoilla, luontoa kunnioittaen

Luontoretkellä Nuuksion kansallispuistossa voit kokea elämyksiä pääkaupunkiseudun kiireen ulottumattomissa. ​Nuuksio sopii hyvin kokopäivätapahtumien, esim. tyky-päivien, viettoon tai lyhyempään elämykseen kokouspäivän lomassa.

Tapahtumiemme tukikohtina toimivat Nuuksion varaustulipaikat, mikä takaa tilaisuuteenne oman rauhan.

Melontaretkellä Nuuksion kansallispuistossa - Kokemuksia, rauhaa ja energiaa​

Veden päällä liikumme kanooteilla, kajakeilla tai kirkkoveneillä. Kaikki melontatapahtumamme sopivat myös ensikertalaisille. Melontareitin valinnassa otetaan aina huomioon paikalliset sääolosuhteet ja retken kesto sovitetaan ryhmän kokemuksen mukaan. Melonta sopii hyvin kokopäivätapahtumien, esim. työhyvinvointipäivien viettoon tai lyhyempään elämyshetkeen kokouspäivän lomassa.

Mobiiliseikkailulla luonnon helmassa

Luonto-mobiiliseikkailussa osallistujat kiertävät ryhmissä tehtäväradan, jonka varrella he törmäävät mitä erikoisempiin haasteisiin ja tehtäviin. ​Rata on rakennettu virtuaalisesti tapatumapaikanne ympäristöön, pelin avulla pääset esteettömästi tutustumaan suomalaiseen luontoon tai kokouspaikkanne lähiluontoon. Älypuhelin opastaa joukkueet rasteille näyttämällä rastin suunnan ja etäisyyden. Rastit ovat joko virtuaalisia tai miehitettyjä. Rasteilla tiimit voivat joutua suorittamaan fyysisiä haasteita, vastaamaan ajankohtaisiin kysymyksiin luonnosta tai tekemään hauskoja juttuja yhdessä, huumoria unohtamatta.

Räätälöi oma mobiiliseikkailusi

Jalkauta kokouksesi luontoon tai kaupunkiympäristöön. Mobiilipelin avulla voimme räätälöidä päivänne tiimipalaverin tai strategiapäivänne liikkuvaksi kokoukseksi organisaation omilla kysymyksillä. ​Purku kokoustilassa ja ryhmien vastaukset luottamuksellisesti käyttöönne.

 

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.