Siirry sisältöön

Matinkylä-Olari, Meri ja saaristo

Hotel Matts

Espoon uusi hotellitulokas Hotel Matts sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon metroreitin varrella ja aivan Kauppakeskus Ison Omenan palvelujen vieressä.

Uusi Hotel Matts on avannut ovensa asiakkaille! Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon metroreitin varrella, aivan kauppakeskus Ison Omenan palvelujen vieressä. Espoon Rantaraitillekin matkaa on vain pari kilometriä!

Hotel Matts on Espoon Matinkylään vuonna 2021 auennut hotelli, jonka 192 hotellihuonetta ja 77 kalustettua huoneistoa tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja niin vapaa-ajan matkustajille kuin työnpuolesta matkustavillekin. Uudet skandinaavisen tyylikkäästi sisustetut huoneet ja huoneistot luovat ihanteelliset puitteet sekä lyhyille että pidemmillekin oleskeluille.

Hotelli sijaitsee aivan Espoon rannikon tuntumassa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellin kulmalla on Matinkylän metroaseman läntinen sisäänkäynti, joten matkustaminen muuallekin Espooseen sekä Helsinkiin sujuu kätevästi. Esimerkiksi metromatka Matinkylästä Keilaniemen yrityskeskittymään taittuu alle 10 minuutissa ja Helsingin keskustan nähtävyyksien pariinkin metromatka vie vain 19 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentoasemalta autolla hotellille ajaa noin puoli tuntia. Autollakin saapuminen sujuu vaivatta, koska hotellista löytyy runsaasti autohallipaikkoja. Tien toisella puolella on kauppakeskus Iso Omenan runsas liike- ja viihdetarjonta, josta löytyy vaihtoehtoja kaiken ikäisille.

HOTELLIHUONEITA JA KALUSTETTUJA HUONEISTOJA

Eri huoneluokista sekä erikokoisista huoneistoista löytyy sopiva vaihtoehto monen kokoisten seurueiden tarpeisiin. Esimerkkeinä combihuoneet, jotka ovat yhdistettävissä toisiinsa väliovella, ja luksusta yöpymiseen tarjoavat saunalliset sviitit. Parvekkeellisia, kalustettuja huoneistoja on aina kompakteista yksiöistä tilaviin kolmen makuuhuoneen saunallisiin huoneistoihin. Huoneistoissa voi oleskella kodinomaisesti, silti hotellipalveluista nauttien. Lemmikit ovat myös tervetulleita osaan huoneista ja huoneistoista.

PALVELUT

Hotel Mattsin palveluja täydentää ravintola Frejan kattavat ravintolapalvelut monipuolisesta hotelliaamiaisesta laadukkaaseen lounaaseen ja à la carteen. Kesäisin ravintola laajenee sisäpihan terassille. Hotellin vastaanoton yhteydessä oleva aulabaari on avoinna ympäri vuorokauden.

Ravintola Freja

Jopa 100 henkilön kokousten ja tilaisuuksien järjestäminen onnistuu katutason ravintolan yhteydessä olevassa kokoustilassa. Ylimmässä kerroksessa ovat viihtyisät saunat, joissa on omat vilvoittelutilat.

Parkkihallissa on runsaasti paikoitustilaa sekä sähköauton latauspisteitä. Pyörän kanssa matkustaville hotellissa on tilavat pyörävarastot sisätiloissa.

VASTUULLISUUS

Vihreät arvot ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastuullisemmaksi.