Siirry sisältöön

Matinkylä-Olari, Meri ja saaristo

Hotel Matts

Espoon uusi hotellitulokas Hotel Matts aukeaa vuonna 2020 keskeiselle paikalle Espoon metroreitin varrelle ja aivan Kauppakeskus Ison Omenan palvelujen viereen.

Hotel Matts on Espoon Matinkylään vuonna 2020 aukeava hotelli, jonka 192 hotellihuonetta ja 77 kalustettua huoneistoa tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja niin vapaa-ajan matkustajille kuin työnpuolesta matkustavillekin. Uudet skandinaavisen tyylikkäästi sisustetut huoneet ja huoneistot luovat ihanteelliset puitteet sekä lyhyille että pidemmillekin oleskeluille.

Hotelli sijaitsee aivan Espoon rannikon tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellin kulmalla on Matinkylän metroaseman läntinen sisäänkäynti, joten matkustaminen muuallekin Espooseen sekä Helsinkiin sujuu kätevästi. Esimerkiksi metromatka Matinkylästä Keilaniemen yrityskeskittymään taittuu alle 10 minuutissa ja Helsingin keskustan nähtävyyksien pariinkin metromatka vie vain 19 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentoasemalta autolla hotellille ajaa noin puoli tuntia. Autolla saapuminenkin sujuu vaivatta, koska hotellista löytyy runsaasti autohallipaikkoja. Tien toisella puolella on kauppakeskus Iso Omena runsaine liike- ja viihdetarjontoineen, joista löytyy vaihtoehtoja kaiken ikäisille.

HOTELLIHUONEITA JA KALUSTETTUJA HUONEISTOJA

Eri huoneluokista sekä erikokoisista huoneistoista löytyy sopiva vaihtoehto erilaisten ja kokoisten seurueiden tarpeisiin. Esimerkiksi combihuoneet on yhdistettävissä toisiinsa väliovella ja luksusta yöpymiseen tarjoavat saunalliset sviitit. Parvekkeellisia kalustettuja huoneistoja on aina kompakteista yksiöistä suurimpiin kolmen makuuhuoneen saunallisiin huoneistoihin. Huoneistoissa voi oleskella kodinomaisesti kuitenkin hotellipalveluista nauttien. Lemmikit ovat myös tervetulleita osaan huoneista ja huoneistoista.

PALVELUT

Hotel Mattsin palveluja täydentävät kattavat ravintolapalvelut monipuolisesta hotelliaamiaisesta
laadukkaaseen lounaaseen ja á la carteen. Kesäisin ravintola laajenee terasseille. Hotellin vastaanoton
yhteydessä oleva aulabaari on avoinna ympäri vuorokauden. Jopa 100 henkilön kokousten ja tilaisuuksien järjestäminen onnistuu katutason ravintolan yhteydessä olevassa kabinettitilassa. Ylimmässä kerroksessa ovat viihtyisät saunatilat, osittain katettu kattoterassi sekä seurustelutila baareineen, joka luo hyvät puitteet monenlaisille tilaisuuksille.

VASTUULLISUUS

Vihreät arvot ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Pyrimmekin ottamaan vastuullisuuden huomioon jo suunnitteluvaiheessa, jotta toimintamme hotellin auetessa tulisi olemaan mahdollisimman vastuullista.