Hotellit

Hotelli Hellsten Espoo sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Leppävaarassa. Helsingin keskustaan on junalla vain 12 minuutin matka ja Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee suoraan moottoritietä pitkin noin 15 minuutissa.

Kokoustilat

Hotelli Hellsten Espoossa on kokoustila 15 henkilölle. Kokoustilasta löytyy maksuton internet-yhteys ja videotykki. Varaukset ja tiedustelut kokoustilasta ja -tarjoiluista espoo@hellstenhotels.fi tai puh. 09 511 051.

Majoitus

Osa vieraista yöpyy Hotelli Hellsten Espoossa vain muutaman yön, osa pidempäänkin. Hotelli soveltuukin erinomaisesti sekä lyhyeen että pitkäaikaiseen majoittumiseen. Huoneita on yhteensä 100. Tilavien huoneiden koko vaihtelee 17-55 m2. Kaikissa huoneissa on työskentelytilaa sekä nopea langaton laajakaistayhteys, puhelin, TV ja oma, hyvin varustettu keittiö. Hotellin vastaanotto on avoinna 24h/vrk, tarjolla on runsas buffet-aamiainen, maksuttomat parkkipaikat, nettiyhteys sekä asiakassauna.

Ravintola Valli

Ravintola Vallissa tarjolla buffetaamiainen arkisin klo 6.30-9.30 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivisin klo 8.00-11.00. Buffetlounas on tarjolla arkisin klo 10.30-14.00. Ravintola on toistaiseksi kiinni muina aikoina. Ryhmille on mahdollista tilata iltaruokailu etukäteen. Lisätiedot verkkosivuiltamme.

Sauna

Hotellin yhteydessä on max. 10 hengen sauna.

Esitteet

Hotelli Hellsten Espoo Kuvia