Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Korpilampi - Lahnus

Hotelli Korpilampi

Hotelli Korpilampi sijaitsee Espoossa, vajaan puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. 151 hotellihuonetta, 16 kokoustilaa, ravintola 300 hengelle.

Hotelli Korpilampi sijaitsee Espoossa, vajaan puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Kokous- ja juhlatilat

Hotellissa on kattavat kokouspalvelut isoille ja pienille ryhmille. Kokoustiloja on 16; 350 hengen hyvin varustellusta auditoriosta pienempiin 60 hengen, 30 hengen ja 15 hengen monipuolisesti muunneltavissa oleviin kokoustiloihin ja ryhmätyötiloihin. Kokoustilat ovat nykyaikaisesti varusteltuja ja niissä on käytössä langaton lähiverkko.

Ravintolassa on yli 300 asiakaspaikkaa ja se soveltuu hyvin yritysten omiin tilaisuuksiin sekä pikkujoulujen viettoon. Kokouksien yhteyteen järjestetään monipuolista ohjelmaa, mm. lohenkalastusta Korpilammesta, Herrasväen hauskoja pihakisoja, lumikenkäretkiä ja stand up -komediaa.

Ravintola

Hotelli Korpilammen tunnelmallisesta ruokaravintolasta on upeat näkymät luonnon lammelle. Ravintolassa on yli 300 asiakaspaikkaa ja lisäksi kesäisin kaunis kesäterassi lammen rannalla.

Ilta-/ tapahtumaravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja juhliin ja soveltuu erinomaisesti 50–200 henkilölle tilaisuuden luonteesta riippuen.

Majoitus

Hotelli Korpilammella on 151 lämpimillä pohjoismaisilla väreillä sisustettua huonetta. Osassa huoneista on upea näkymä metsään tai järvelle.

Huonevalikoimasta löytyy sekä työ-, että vapaa-ajan käyttöön sopivia vaihtoehtoja. Kaikissa huoneissa on suihku ja WC, taulu-TV, työpöytä, puhelin ja hiustenkuivaaja.

Perheille on tarjolla Superior-luokan huoneita, joissa on lisävuodemahdollisuus sekä väliovella yhdistettäviä huoneita.

Lemmikit ovat tervetulleita Hotelli Korpilammelle.

Lemmikkien kanssa majoittuminen on mahdollista Standard Twin huoneissa, lemmikkilisä 20,00€/ viipymä. Lemmikkihuoneita on rajoitetusti, maksimissa 3 koiraa/ huone.

Saunat

  • kolme tilaussaunaa: kaksi 10–15 hlölle, yksi n. 30 hlölle
  • uima-allas 15 m
  • poreallas, lastenallas
  • uinti Korpilammessa sekä talvisin avanto

Green Key -sertifioitu matkailuyritys

Hotelli Korpilammen päivittäiseen ympäristötyöhön kuuluu mm. säästeliäs energian ja veden kulutus, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, lähi- ja kasvistuotteiden tarjoaminen, ympäristömerkittyjen pesu- ja puhdistusaineiden sekä paperien käyttö sekä asiakkaiden ekologisen liikkumisen mahdollistaminen.

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.