Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Korpilampi - Lahnus

Hotelli Korpilampi

Uudistettu Hotelli Korpilampi on moderni ja kokous- ja tapahtumatalo Espoossa, kauniin Korpilammen rannalla jylhän ja upean korpimaiseman ympäröimänä, vain 30 minuutin matkan päässä Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Hotelli Korpilammella voit järjestää tehokkaan ja elämyksellisen kokouksen tai yrityksesi virkistyspäivän, viettää häitä tai juhlistaa merkkipäiviä tai katkaista arjen minilomalla.

Reippaile, rentoudu ja nauti luonnon rauhasta. Hotelli Korpilampi odottaa sinua!

Kokous- ja juhlatilat

Avarat ja valoisat kokoustilamme sekä yli 300 hengen auditorio, hotellimme 160 uudistettua huonetta sekä suuri, yli 300 hengen ravintola kabinetteineen sekä Klubiravintolamme kauniine terasseineen tarjoavat loistavat puitteet toteuttaa juuri teidän tarpeisiin räätälöityjä tapahtumia.

Keittiömme loihtii kuhunkin tilaisuuteen sopivat kokoustarjoilut, herkulliset lounaat, vapaamuotoiset buffetpäivälliset tai korkeatasoiset juhlaillalliset.

Kokouksien yhteyteen tai yrityksesi virkistyspäiviin tarjoamme lisäksi elämyksellisiä luontoaktiviteetteja kuten Fatbike-retkiä Luukin ulkoilualueelle, alppicurlingia Korpilammen jäällä tai pelastuspukupulikointia.

Kokouspäivän jälkeen voi rentoutua hotellin sauna- ja uima-allasosastolla tai nauttia lammen rannalla sijaitsevan savusaunan pehmeissä löylyissä ja siirtyä illalliselle tunnelmallisen Riihen terassille.

Myyntipalvelustamme voit varata kerralla kaikki tarvitsemasi palvelut kokouksiin ja seminaareihin tai yrityksesi kick off:iin, vuosijuhliin ja virkistyspäiviin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous, meiltä saat kaikki palvelut kätevästi yhden katon alta.

Hotellihuoneet

Hotelli Korpilammella on 160 lämpimillä pohjoismaisilla väreillä sisustettua huonetta. Huonevalikoimasta löytyy sekä työ-, että vapaa-ajan käyttöön sopivia vaihtoehtoja. Kahden hengen huoneiden lisäksi perheille sekä urheiluryhmille on tarjolla huoneita, joihin mahtuu jopa 6 henkilöä. Voit myös hemmotella itseäsi varaamalla ylellisen sviitin.

Huonehintoihin sisältyy hotellin muhkea aamiais-buffet kauniissa lampimaisemissa, saunominen ja uinti altaassa tai kirkkaassa Korpilammessa, kuntosalin vapaa käyttö  sekä veloitukseton pysäköinti ja WiFi.

Green Key -sertifioitu matkailuyritys

Hotelli Korpilammen päivittäiseen ympäristötyöhön kuuluu mm. säästeliäs energian ja veden kulutus, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, ympäristömerkittyjen pesu- ja puhdistusaineiden sekä paperien käyttö sekä asiakkaiden ekologisen liikkumisen mahdollistaminen. Ravintolamme tarjoaa myös lähi- ja luomutuotteista valmistettuja aterioita sekä kasvis- ja vegaaniruokia.

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.