Siirry sisältöön

Nuuksio

Hotelli Lepolampi

Hotellit

Lepolampi sijaitsee kauniin Kivilammen rannalla, Nuuksion kansallispuiston naapurissa.

Lepolampi sijaitsee kauniin Kivilammen rannalla, Nuuksion kansallispuiston naapurissa.

Kokous- ja juhlatilat

Monipuoliset kokoustilat tunnelmallisesta saunatuvasta tehokkaaseen AV-tilaan. Kokoustiloja on yhteensä 250 hengelle: 5 kokoustilaa, 4 ryhmätyötilaa.

Kota 15-20 hengelle Lepolammen lappilaistyylisessä kodassa voi vuodenajasta ja säästä huolimatta viettää tunnelmallista iltaa nuotion loisteessa. Kota sijaitsee Kivilammen rannalla ja on aivan Orvokki-saunan vieressä. Lepolammen luonnonkaunis ympäristö tarjoaa viihtyisät puitteet esimerkiksi syntymäpäivien, häiden, polttareiden ja teemajuhlien viettoon. Järvimaisema, kesäterassi, elävä musiikki, tanssit ulkoparketilla järvimaisemassa, sekä maistuvat tarjoilut takaavat onnistuneet juhlat. Lepolammen viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa eväät hauskaan iltaan järvimaisemissa. Hotelli Lepolammella on Espoon kaupungin hankintasopimus.

Hotelli

Lepolammella nukut hyvin rauhallisessa ympäristössä. Hotellissa on 73 huonetta, joissa kaikissa on puhelin, tv, suihku, wc ja minijääkaappi. Huoneissa langaton mahdollisuus internetin käyttöön. Kaikki huoneet ovat savuttomia, sopivat myös allergisille. Hotelliin ei voi majoittua lemmikkieläinten kanssa. Hotellin pihapiiristä löytyy lentopallokenttä, minigolf ja lasten leikkipaikka. Soutuveneellä teet virkistävän kalastusretken lammelle ja polkupyörällä hurautat tutustumaan ympäristöön. Mahdollisuus majoittua pidemmäksi aikaa erillisellä sopimuksella.

Ravintola

Lepolammen viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa eväät hauskaan iltaan järvimaisemissa.

  • ravintolassa 176 asiakaspaikkaa
  • kesäterassi, josta näkymä Kivilammelle
  • keittiömestari laatii asiakkaan toivomusten mukaisen menun
  • drinkkibaari
  • A-oikeudet

Saunat

Kaksi hirsistä rantasaunaa lammen rannalla tarjoavat virkistystä ja rentoutusta kokouspäivän jälkeen tai ystäväporukan illanviettoon. VIP-saunan kaksi erillistä löylyhuonetta pesu- ja pukeutumistiloineen ja tunnelmallinen takkatupa tarjoavat tilat aina 40 henkilöön asti. Pienempään Lemmikki-saunaan mahtuu kylpijöitä 10. Molempien saunojen terassilta on näkymä Kivilammelle ja laiturilta pääsee pulahtamaan uimaan, talvella myös avantoon. Isomman saunan takkatupa on suosittu kokouspaikka, myös pienemmässä saunassa on oleskelutila/tupa. Catering-palvelut saunatiloihin.

Yhteystiedot

Kivilammentie 1, 02820 Espoo
myynti@lepolampi.fi
+358 10 324 4840

www.lepolampi.fi