Nuuksio

Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksio sijaitsee keskellä pääkaupunkiseudun upeinta luontoa.

Hotelli Nuuksio sijaitsee keskellä pääkaupunkiseudun upeinta luontoa – Nuuksion kansallispuiston kauneudessa, puhtaan Siikajärven rannalla.

Kokoustilat

Kokous- ja juhlatiloja moneen tarpeeseen 10–200 hengelle. Lisäksi kaksi luovemman ilmapiirin kokoushuvilaa. Suurimmillaan yhteen tilaan mahtuu tuoliriveissä 200 henkeä ja koulumuodossakin 130. Lisäksi on useita pienempiä tiloja esim. ryhmätöitä varten. Langaton Internet. Luovempaa kokousympäristöä haluaville on vaihtoehtona myös huviloita. Illanviettoihin kodikkaat takkahuoneet.

Aivan Siikajärven rannassa sijaitsevassa Rantakabinetissa pääset aistimaan suomalaisesta järviluonnosta. Asiakkaiden rakastama tila soveltuu mm. ideointi- ja suunnittelukokouksiin sekä vapaamuotoisiin ja juhlaviin tilaisuuksiin.

Suurimmissa tiloissa on kiinteät dataheittimet, pienempiin on saatavissa kannettava dataheitin etukäteisvarauksesta.

Monipuolisia ohjelmapalveluja pölkkyjumpasta, meditaatioon ja taidepaukkuun luonnossa.

Juhlatilat

Hotelli Nuuksiosta löytyy juhlatilaksi sopiva ravintolasali sekä kaksi erillista huvilaa. Ravintolassa tilaa n. 140 hlölle, aulabaarissa n. 70 hlölle. Hirsirakenteinen Mäkitupa-huvila juhlatilaisuuksiin 30–40 hlölle. Kesäranta-huvila vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin ja illanistujaisiin max. 20 hlölle, huvilan rannalla kertalämmitteinen sauna. Hotelli hoitaa ruoka- ja juomatarjoilun. A-oikeudet.

 

 

Ravintola

Ruokaravintola, jossa tilaa n. 140 hlölle, aulabaari n. 70 henkilölle. A-oikeudet. Hotelli hoitaa ruoka- ja juomatarjoilun. Keittiön ammattitaitoinen henkilökunta valmistaa päivittäin maukkaat ateriat noutopöydälle. Juhla-ateriat merkkipäivien kunniaksi onnistuvat vuosien kokemuksella. Tervetuloa makumatkalle!

Majoitus

Hotellihuoneita ja huvilamajoitusta idyllisessä ympäristössä. Hotellissa on yhteensä 65 huonetta. 53 kahden hengen huonetta ja 11 yhden hengen huonetta, 1 superior huone. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja mahdollisimman allergeenivapaita. Inva-huoneita on kaksi ja yleiset tilat on pyritty tekemään mahdollisimman esteettömiksi kulkea. Osa huoneista on toisessa kerroksessa, jonne on noustava portaita pitkin. Lemmikit ovat tervetulleita muutamaan huoneeseen lisämaksua vastaan.

Rakentajain työvälinemuseo hotellin alueella. Erikoishuoneet on varattava etukäteen. Asukkaiden käytössä on myös kuntosali.

Sauna

Ihastuttavat saunat Siikajärven rannalla.

  • kolme rantasaunaa: kaksi 10 hlölle ja yksi 6 hlölle, saunoista yksi on puulämmitteinen
  • hotellissa 2 saunaa 15–20 hlölle
  • uima-allas 16 m ja poreamme
  • kaksi takkahuonetta (joista toinen saunojen yhteydessä ja toinen lähellä niitä) max 50 hlöä
  • Mäkitupahuvilan sauna
  • uimaranta, talvella avanto

Yhteystiedot

Naruportintie 68, 02860 Espoo
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 867 971

http://www.hotellinuuksio.fi