Siirry sisältöön

Kirkkonummi

Jeppas

Juhlatilat

Jeppaksen juhla- ja kokoustilat

Modernisoitu Jeppaksen tila on ainulaatuinen kokonaisuus, jossa yhdistyy suomalainen kulttuurihistoria satojen vuosien päähän, kestävä kehitys sekä erinomaiset kulkuyhteydet. Jeppas sijaitsee vain 1,5 km Länsiväylältä, Helsingistä tullessa olet perillä jo 25 minuutissa.

KOKOUSTILAT

 Jeppaksesta löytyy kokoustilat eri kokoisille ryhmille:

  • 12 hengen kabinetti
  • 16 hengen kabinetti
  • 50 hengen seminaaritila

Lisäksi kesäisin 70 hengen seminaaritila Wanhalla Vintillä.

Kun varaatte 50 hengen seminaaritilan niin kabinetit ovat myös käytössänne esim. workshopeja varten. Täydellinen, moderni kokoustekniikka kaikissa tiloissa. Pro-äänentoisto isossa salissa ja Wintillä. Isot piha-alueet myös käytössänne. Oma parkkipaikka.

JUHLAT

Tila sopii erinomaisesti yritysjuhliin. Isoon saliin mahtuu 100 henkeä istuvalle päivälliselle ja 160 henkeä cocktail-tilaisuuteen. Erinomainen catering järjestää tarjoilut toiveittenne mukaan. Tila voi olla joko anniskelualue tai yksityistilaisuus eli tarjoilut täysin teidän ehdoillanne. Pro-äänentoisto.

 Osa juhlasta voidaan toteuttaa myös tilan laajalla piha-aluella, jonne saa esim. juhlateltan ja grilli-pisteitä.

KULJETUS

Järjestämme kuljetukset isoille ja pienille ryhmille erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

KESTÄVÄ KEHITYS

Jeppaksessa on Suomen suurin sisäkäyttöinen eco-wc kokonaisuus, joka on täysin hajuneutraali, ilmankierto tapahtuu jatkuvasti ‘viemäristä’ alaspäin eli wc-tiloissa on aina 100% raikas huoneilma eli paljon parempi kuin normaali vesi-wc. Tila lämpiää vesikiertoisella lattialämmityksellä, lämmön tuottaa ilmasta-veteen pumppu, jonka avulla lämmityksen energiasäästö muihin menetelmiin verrattuna on jopa 66%. Pumppu tuottaa myös lämpimän käyttöveden.

Ruoka Jeppaksessa pohjautuu riistaan, kasviksiin ja ekologiseen kalaan. Osa raaka-aineista pyydetään ja kasvatetaan itse.

 Valaistuksessa käytetään osin aurinkopaneeleita ja tulevaisuudessa sähkö tulee 100% omista paneeleista.