Siirry sisältöön

Kaikuva Oy

Ohjelmapalvelut

Maakuntien parhaat merkillä laatupalkittu luonto-ohjelmien ja ruokailujen järjestäjä Nuuksio kansallispuiston Länsirajalla - jo vuodesta 1993!

Perinteiset suomalaiset luonto-ohjelmapalvelut sekä yksityisille että ryhmille. Ei ole ohjelmakokonaisuuksia, joita emme pystyisi järjestämään. Loistavia lounaita hirsikodassamme tai metsässä haluamassanne paikassa avotulen ja kynttilöiden luodessa tunnelmaa. Klassinen kitara tai laulu on omiaan taustamusiikkina sinun nauttiessa vieraanvaraisuudestamme! Tulemme tarvittaessa tarjoamaan palveluitamme mihin Teille parhaiten sopii. Meiltä löytyy myös incentive tasoiset palvelut tasokkailla ohjelmilla! Team building, Tyhy- ja Tykypäivät ovat tuttuja ohjelmakokonaisuuksia! Ulkomaiset vieraanne ovat meillä hyvissä käsissä! Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö!

Nuuksiossa ohjelmia ympäri vuoden: Yövaellukset, lumikenkäretket, melonnat, luontotietoisuus, leirielämä, ruokaa avotulella, survival in the snow, kalastus sekä kesällä että talvella, Täyden palvelun telttaretki: Tule sellaisena kuin olet. Meillä on teltta-makuupussi ja muut tasokkaat yöpymisvälineet, jotta vierailusi olisi mieleinen.

Kaikuva Oy:n yhteydessä toimii myös Nuuksio Hostel and Camping.

Kokoustilat

Aidot Lapinkodat Nuuksiossa järvenrannalla 36 ja 56 hlölle, kelopöydin ja poronnahoilla sisustettuna. Kaikuva Oy tarjoaa em. lisäksi useita erilaisia kokous-ja juhlaympäristöjä oheistapahtumineen.

Sauna

Perinteinen ja savusauna, yhteensä noin 20 hlölle.