Siirry sisältöön

Meri ja saaristo, Otaniemi - Keilaniemi, Tapiola

Karhusaari

Espoon Karhusaari on monipuolinen, kaikenikäisille sopiva virkistysalue, jossa pääset nauttimaan puhtaasta luonnosta, merestä ja Rantaraitista.

Viehättävä, suosittuna vapaa-ajan ja kesänviettopaikkana tunnettu Espoon Karhusaari sijaitsee aivan Keilaniemen ja Hanasaaren kupeessa. Espoon Karhusaari on monipuolinen, kaikenikäisille sopiva virkistysalue, jossa pääset nauttimaan puhtaasta luonnosta, merestä ja Rantaraitista.

Rantaraitin varrella on viehättävä ja pieni, mutta kompakti uimaranta, josta on avara ja upea näkymä merelle. Rantaraittia seuraamalla pääset joko metsän siimekseen luontoon tai kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Sinebrychoffin huvilan pihapiiriin, johon kuuluvat myös alueen entisen kaupunkimaatilan talousrakennukset ja puutarha. Huvila on vuokrattavissa juhla- ja kokoustilaksi.

Espoon Karhusaari sijaitsee Rantaraitin ja Länsiväylän varrella, hyvien yhteyksien ääressä – tulet sitten julkisilla, kaupunkipyörillä, kävellen tai omalla autolla. Karhusaaressa ja sen läheisyydessä on paljon eri yrittäjiä mm. Kulttuurikeskus Hanasaari ja vesiurheilukeskus Laguuni Keilis.

Karhusaaressa paikan päällä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden - ehkä oletkin käynyt huvilan opastuksella, osallistunut Karhusaaren taiteilijoiden taidenäyttelyyn tai Karhusaari-päivään?

Tervetuloa kokemaan kiehtova liikuntaa, luontoa, kulttuuria ja historiaa sisältävä alue!

Kuvat: Elisa Iso-Kokkila, Linnea Mäntylä, Susanna Ahovaara.