Siirry sisältöön

Otaniemi - Keilaniemi, Meri ja saaristo

Keilalahti Ravintola

Ravintolat

Lounas- ja tilausravintola Keilaniemessä. Merimaisemien äärellä sijaitseva Keilalahti ravintola isoine terasseineen soveltuu erinomaisesti monenlaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien pitopaikaksi.

Vadelma Cateringin Keilalahti ravintola toimii Espoon Keilaniemessä ja palvelee hyväntuulisen henkilökuntansa avustuksella koko alueen asiakkaita.

Ravintola arvostaa hyvää ruokaa ja siksi monipuoliset ja maistuvat lounaat valmistetaan omassa keittiössä, suosien mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita. Keittiössä leivotaan päivittäin omaa leipää ja leivonnassa käytetään luomujauhoja.

Keilalahti ravintola on avoinna arkisin klo 7.30–13.30.

Kokoukset

Keilaniemi ravintoloilla on neljä eri kokoista kabinetti- ja kokoustilaa, jotka soveltuvat 8–40 vieraan erilaisiin tilaisuuksiin.

 

 

 

Juhlat

Keilaniemen valoisa juhlatila Espoon merimaisemissa luo puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Keilaniemi Ravintoloiden juhlatila isoine terasseineen soveltuu erinomaisesti monenlaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien pitopaikaksi. Meille on nopeiden liikenneyhteyksien ansiosta helppo tulla niin Helsingin kuin Espoon seudulta.

Juhlatilaisuuden luonteesta ja istumajärjestyksestä riippuen Ravintola Keilaniemeen mahtuu 120–200 vierasta. Juhliin mahtuu 140 vierasta pöytien ääreen istumaan ja kesällä myös 100-paikkainen terassi käytössä. Ravintolan sisustus on muokattavissa erilaisiin tilaisuuksiin oli kysessä sitten häät tai yritysjuhlat. Vuokraamme tilan aina kokonaispakettiratkaisuna, eli henkilökunta ja ruoat tulevat myös meiltä.

Yllätä ystäväsi, sukulaisesi tai kollegasi ja järjestä Keilaniemen juhlatiloissa riemastuttavat pikkujoulut, rapujuhlat, kesäjuhlat tai grillibileet, syntymäpäivät, hääjuhlat, ylioppilasjuhlat tai valmistujaiset. Tervetuloa juhlimaan merelliseen Keilaniemeen!

Yhteystiedot

Keilaranta 5, Keilaniemi, 02150 Espoo
myynti@vadelmacatering.fi
+358 10 323 1677

www.currypalace.fi/