Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Kirkkonummi, Meri ja saaristo, Espoonlahti

Långvik Congress Wellness Hotel

Täyden palvelun kokous- ja kylpylähotelli merenrannalla Kirkkonummella.

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee rauhallisessa merenrantamiljöössä Kirkkonummella – puoli tuntia Helsingin keskustasta ja lentoasemalta. Tyylikkäät hotellihuoneet, kuten saunalliset merinäköalasviitit, luovat ihanteelliset puitteet matkalle. Kansainvälisesti korkeatasoinen kylpylähotelli tarjoaa asiakkailleen kulinaarisia hemmotteluhetkiä ja ylellistä hyvinvointia kylpylässä ja Spa-hoidoissa.

Kokous- ja juhlatilat

Monipuoliset  kokous- ja juhlatilat ovat muuntautumiskykyiset ja mahdollistavat niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet. Käytössäsi on jopa 3 000 neliötä ja 27 vaihtoehtoista kokoustilaa, joita voidaan yhdistellä tai jakaa tarpeiden mukaan ja moderni kokoustekniikka mahdollistaa monipuolisten esitysten pitämisen. 

Kokouspäivän aikana tarjoiltavat ateriat ja välipalat suunnitellaan kokousvieraille korkealuokkaisista raaka-aineista – ammattitaidolla. Tilat on sisustettu laadukkailla materiaaleilla, jotka tukevat tilojen akustiikkaa. Visuaalisesti tilat ovat miellyttävän neutraaleja. Nämä perhosten mukaan nimetyt kokoustilat ovat erittäin muuntautumiskykyisiä.

Suuret peruskokoustilat ovat max. 180–350 henkilölle, pienempiä tiloja on useita. Lisäksi löytyy 60 hengen auditorio sekä erikoisempia kabinetteja, kuten Långvikin vakiovieraisiin kuuluneen presidentti Kekkosen mukaan nimetty KekkosloungeScandinavian Grill soveltuu erinomaisesti illallisten ja juhlien järjestämiseen. 

Ravintolat

Långvikissä asiakkaita palvelevat Ravintola Bistro ja Lounge Bar. Långvikin ruokafilosofiana on kauden herkuista nauttiminen, ekologisesti tuotettuina ja taidokkaasti valmistettuina. Långvikin sijainti runsaiden riistamaiden ja kalavesien ympäröimänä inspiroi keittiötä kokeilemaan sesongin houkuttelevimpia raaka-aineita vieraiden iloksi ja nautinnoksi. Långvikissä on helppo yhdistää hyvä ja puhdas ruoka elämän eri tilanteisiin sekä arjessa että juhlassa. Långvikissa saatavilla myös KirkkonummiMenu.