Espoon keskus

Lasten kulttuurikeskus Aurora

Kulttuuri ja nähtävyydet

Lasten kulttuurikeskus Aurora on Espoon Järvenpäässä sijaitseva lapsille ja lapsiperheille suunnattu kulttuurikeskus.

Lastenkulttuurikeskus Auroran kokonaisuuteen kuuluu kolme rakennusta, joita kutakin vuokrataan. Taidetalo toimii taiteen, tekemisen ja luovuuden talona. Tilanhoitajantalo on kohtaamisten, avoimen toiminnan, osallisuuden ja yhteistyön tila. Meijeri painottuu esittävään taiteeseen, kokous- ja seminaarikäyttöön sekä yksityiseen juhlakäyttöön.

Taidetaloon ja Meijeriin on esteetön pääsy, Meijerin salissa on lisäksi kuulovammaisia auttava induktiosilmukka.

Aurorassa järjestetään kerhotoimintaa, työpajoja, teatteriesityksiä, konsertteja, näyttelyitä ja muita tapahtumia lapsille ja koko perheelle. Pääpaino on lapsissa ja perheissä, mutta myös aikuisille on omaa toimintaa. Vaalimme lasten omaa leikkiä, luovuutta ja yhdessä tekemistä. Pajoissa ja kerhoissa apuna toimivat aikuiset ammattilaiset, kuten taiteilijat ja taideopettajat. Toimintaa on molemmilla kotimaisilla kielillä, ja osa näyttelyistä ja pajoista ovat kielestä riippumattomia.

Pikku-Auroraan pääsee kätevästi busseilla: lähipysäkeillä pysähtyvät Espoon sisäiset linjat 215A, 219, 227, 236, 239, 533 ja 582 sekä seutulinja 321.

Auroran parkkialue on osoitteessa Träskändanristi 4. Inva-pysäköinti on merkityllä paikalla pääportin läheisyydessä (Järvenperäntie 1).