Siirry sisältöön

Espoon keskus

Lasten kulttuurikeskus Aurora ja Auroran Korttelin tilat

Lasten kulttuurikeskus Aurora on monipuolinen taiteen- ja kulttuurin tapahtumatalo ja iloinen kohtaamispaikka lapsille ja perheille. Aurorassa koet riemukkaita hetkiä ja laadukkaita kulttuurielämyksiä taiteen ja kulttuurin eri laidoilta aina esitystaiteesta harraste- ja kurssitoimintaan sekä erilaisiin taidetyöpajoihin.   

Auroran korttelin persoonalliset juhla- ja kokoustilat tarjoavat uniikit puitteet monenlaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Meillä järjestät mutkattomasti erilaiset juhlat perheen ja ystävien kesken, yrityksen tai taloyhtiön kokoukset ja yrityksesi aplodihetket ja asiakastilaisuudet.

Auroran Korttelin laaja piha-alue on autoton. Parkkialue on osoitteessa Träskändanristi 4. Pääportin läheisyydessä on kaksi invapaikkaa. Sekä Meijeriin että Taidetaloon on esteetön pääsy. Rauhallisessa ja turvallisessa pihassa voit viettää aikaa juhlinnan tai kokouksen lomassa tai nauttia välipalaksi viereisen Träskändan puiston vehreää tunnelmaa.

Tilat

Meijeri

Auroran juhlatalo, Meijeri, tarjoaa arvokkuutta henkivät ja juhlavat puitteet kaikkiin elämän tärkeisiin juhlahetkiin. Ison juhlasalin lisäksi Meijeristä löydät pienemmät kabinetti-tilat, Kamarin ja Salongin sekä nykyaikaisen keittiön tarjoiltavien lämmitykseen ja kylmäsäilytykseen. Meijerin saliin saat kalustettua itsellesi mieluisan pöytäjärjestyksen puusepän tilaan suunnittelemilla pöydillä ja tuoleilla.

Tilan kapasiteetti on 75 henkilöä. Tilassa on kevyt teatteri- ja tapahtumakäyttöön soveltuva valo- ja äänitekniikka.

Taidetalo

Taidetalossa järjestät värikkäät ja leikkisät lastenjuhlat edullisesti ympäri vuoden. Avara Aurinkosali, talon kaksi pienempää taidehuonetta sekä Minikortteli -puuhahuone tarjoavat oivalliset olosuhteet mitä mielikuvituksekkaampiin lastenkekkereihin. Taidetalo soveltuu hyvin myös vaikkapa rippi- ja ylioppilasjuhlien viettoon.  Tilan kapasiteetti on 60 henkilöä ja asiakkaan käytössä on pienimuotoinen valo- ja äänitekniikka.

 

Ohjelmaehdotus 5-12-vuotiaiden lasten synttäreille

Omatoiminen Saduista karanneet -pakopelilaatikko

Varaa tilavuokrauksen yhteydessä järjestettäviin tapahtumiin (esim. lasten syntymäpäiväjuhlille) pelattavaksi jännittävä Saduista karanneet -pakopelilaatikko. Pakopelilaatikko soveltuu pelattavaksi 5-12 -vuotiaille lapsille oman aikuisen

 

TILAVARAUKSET:

aurora.tilat@espoo.fi, 046 877 3253