Lumo Catering

Missä ikinä vieraasi ovatkin, siellä on myös Lumo Catering.

Missä ikinä vieraasi ovatkin, siellä on myös Lumo Catering. Mukana kulkee aina viiden tähden palvelu ja onnistumisen ilo.

Palvelu on intohimolaji. Lumo Cateringia ohjaa palava halu palvella suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja henkilökohtaisesti. Ei se sen monimutkaisempaa ole. Energian ja onnistumisen tunne tulee vieraiden odotusten ylittämisestä. Silloin tiedetään, että ollaan jälleen kerran luoneet tilaisuuden, joka tullaan muistamaan pitkään.

Keittiön tinkimätön asenne maistuu lautasella aromien runsautena ja makujen hienona vivahteena. Lumo Cateringin maailma maistuu mereltä, metsältä ja puutarhalta. Keittiömestari Henri Aalto tiimeineen loihtii suurella sydämellä juhlien teemaan sopivat maut – Aasian katukeittiöistä aina klassisen keittiön herkkuihin.

Ovat vieraat henkilökuntaa, asiakkaita tai ystäviä ja oli kyseessä kokous, koulutus, kick-off, seminaari, kesäjuhla, illallinen tai tuotelanseeraus. Lumo Catering haluaa tarjota tilaisuuteen osaamisen, kokemuksen ja luovuuden. Asiakas voi keskittyä pääasiaan, eli vieraisiin ja jättää vieraiden lumoaminen Lumo Cateringille.