Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Kirkkonummi, Meri ja saaristo

Majvik Kokous- ja kongressihotelli

Majvikin kokous- ja kongressihotelli sijaitsee KEHÄ III:n varrella, Espoonlahden rannalla, 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Kirkkonummen Masalassa.

Kokoustilat ja majoitus

Majvikissa on 20 erikokoista kokous- ja luentosalia sekä lisäksi ryhmätyötiloja. Ajanmukainen kokoustekniikka ja henkilökohtainen kokouspalvelu takaa onnistuneen kokouspäivän.

Kongressisaliin mahtuu 350 kokousvierasta. Tila toimii hyvin myös näyttely- ja juhlatilana. Majvikissa onnistuvat niin pienet kokoukset kuin suuret, monimuotoiset seminaarit ja kongressitkin.
Tilojen kalustusta ja tekniikkaa päivitetään säännöllisesti.

Majvikissa on 106 hotellihuonetta, majoitustilaa yhteensä n. 200 yöpyjälle. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, ranta-alueella ja jugendlinnassa.

Päärakennuksessa on iso, viihtyisä saunaosasto uima-altaineen. Saunatiloja löytyy myös ranta-alueelta.

Ravintola

Majvik on kuuluisa hyvästä ruuastaan. Valoisassa ravintolasalissa kaikilla on ikkunapaikka. Ravintolasaliin mahtuu reilut 200 asiakasta ja tila voidaan jakaa myös pienempiin kabinetteihin.

Jugendlinna

Upea Jugendlinna ylhäällä mäellä, tarjoaa hienot puitteet kaikenlaisiin yritys- ja perhejuhliin. Slaavilainen ilta, teemaan kuuluvalla ohjelmalla, vie suoraan 60 vuotta taaksepäin Porkkalan vuokra-aikaan. Linnassa voi myös majoittua ja pitää pienimuotoisia kokouksia.

Oheisohjelma / aktiviteetit

Sijainti luonnon keskellä, meren rannalla antaa hyvät mahdollisuudet kaikenlaisiin ulkotapahtumiin ja aktiviteetteihin. Tyky- ja tyhypäivät, henkilökunnan kesäpäivät yms. onnistuvat hyvin isoillekin ryhmille.
Päivän ohjelmasta vastaavat yhteistyökumppanit.

Esteettömyys

Toivotamme kaikki asiakkaat sydämellisesti tervetulleeksi ja tavoitteemme on kaikessa parantaa palvelujamme niin, että Majvikissa olisi mahdollisimman helppo olla ja asioida. Kokoustiloihimme, ravintolaan sekä yleisiin tiloisin on esteetön kulku ja hotellistamme löytyy kaksi huonetta, joiden varustelu on suunniteltu pyörätuolia käyttäville tai muuten liikuntarajoitteisille asiakkaille. 

Lue tarkemmin Majvikin esteettömyydestä hotellin kotisivuilta.