Siirry sisältöön

Bodominjärvi, Espoon keskus, Espoonlahti, Korpilampi - Lahnus, Leppävaara, Matinkylä-Olari, Meri ja saaristo, Nuuksio, Otaniemi - Keilaniemi, Tapiola, Kirkkonummi

Manoris Oy

Ohjelmapalvelut

Korkealaatuisia ja yksilöityjä opas- ja luentopalveluita Uudellamaalla. Lämpimästi tervetuloa elämyksellisille retkille ja luennoille!

Manoris - Opastus- ja luentopalvelujen aatelia

Manoris Oy on oma yritykseni, joka tarjoaa yksilöllisiä ja korkealaatuisia opas- ja luentopalveluita pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla. Palvelen ammattitaidolla koti- ja ulkomaisia matkailijoita, sekä ryhmiä valtiovieraista koululaisiin. Suunnittelen kaikki ohjelmat ja opastukset asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja ainutlaatuinen. Tunnustuksena osaamisestani minut on palkittu myös Helsinki Expertin ”Vuoden Opas” –nimityksellä.

Pääkaupunkiseudun lisäksi järjestän retkiä Itä- ja Länsi-Uudenmaan mielenkiintoisimpiin kohteisiin, kuten Porvooseen, Tuusulaan ja Kirkkonummelle. Erikoisalaani ovat erilaiset teemalliset bussi-, vene- ja kävelykierrokset.

Toimin yhteistyössä pääkaupunkiseudun parhaiden matkailukohteiden, luontopalveluyritysten, ohjelmantuottajien, liikennöitsijöiden ja ravintoloitsijoiden kanssa. Yhdessä huolehdimme, että retkistä, luennoista ja kohdevierailuista tulee onnistuneita ja mieleenpainuvia elämyksiä.

Palvelen asiakkaitani suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja espanjaksi.

Tarjoan myös erilaisia kirjoitus- ja koulutuspalveluita sekä monipuolisia ryhmäliikuntatunteja.

Lämpimästi tervetuloa elämyksellisille retkille ja luennoille!

Mari Nevalainen
Valtiotieteiden maisteri, tiedottaja (MTi),
auktorisoitu matkaopas, virallinen kääntäjä