Siirry sisältöön

Nuuksio

Minas Oy

Aktiviteetit

Elämyspäiviä, kursseja, retkiä ja viikonloppuleirejä Hevonen Ystävänä -teemalla.

Espoossa, Nuuksion kansallispuistossa Minas Oy järjestää elämyspäiviä, kursseja, retkiä ja viikonloppuleirejä kesällä, Hevonen Ystävänä- teemalla. Tarjoamme myös vaunu-/rekiajelua vuonohevosella. Hevosajelut joko elämyspäivän yhteyteen tai omana retkenä. Lapsille myös ratsastusta talutusratsastuksena tai muun harrastamisen yhteydessä.

Voit järjestää max. noin 20 hlö:n elämyspäivät, joiden keskeisenä osana on luonto ja hevoset. Räätälöimme päivän tarpeidenne mukaan, esimerkiksi hevoset voivat olla pelkästään päivän maiseman luojina tai päivä voidaan rakentaa hevosten ympärille. Voitte valita päiväänne aktiviteetteja, esim. pihapelejä, hevosajelua, metsäretki hevosten kanssa tai se voi olla myös rauhoittumista nuotion äärellä tai metsässä. Toiset voivat myös valita hevosajelun ja toiset käydä esimerkiksi opastetulla kävelyllä metsässä sillä välin.

Vaunuja vetää vuonohevosruuna Felix Foss. Vaunut ovat n. 1920-luvun ruotsalaiset jahtivaunut, jotka nyt jatkavat elämäänsä Nuuksion kansallispuistossa täysin kunnostettuina. Vaunuihin mahtuu n. 6 ihmistä, mutta vielä Felixin uran alussa otetaan kyytiin maltillisesti väkeä. Teemme n. 1,5 h retkiä, joka sisältää kahvin/teen/mehun ja pullan. Voimme myös yhdessä suunnitella retken tai lyhyemmän ajelun tarpeidenne mukaan.

Metsäretki hevosten kanssa Nuuksion kansallispuistossa on upea elämys kaikille, olitpa sitten jo kokenut hevosihminen tai perheen kanssa retkelle lähtijä. Metsäretken voimme suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Toiset kaipaavat hiljaisuutta, rauhoittumista luonnossa hevosten läheisyydessä, toiset taas reipasta ulkoilua, muiden ihmisten kanssa jutustellen. Metsäretki ei sisällä ratsastusta.