Siirry sisältöön

Leppävaara

Musaamo Oy

Kokoustilat

Viihtyisä sali kokouksiin, koulutuksiin, perhejuhliin, asiakasiltoihin tai vaikka kuorotreeneihin.

Viihtyisä sali kokouksiin, koulutuksiin, perhejuhliin, asiakasiltoihin tai vaikka kuorotreeneihin. Sijainti Leppävaaran keskustassa, 200m Leppävaaran asemalta ja kauppakeskus Sellosta. Loistavat kulkuyhteydet ja runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Kokoustilat

Viihtyisä sali monitoimisali kokouksiin, koulutuksiin, asiakasiltoihin, tuotelanseeraukseen tai vaikka virkistyspäivän tilaksi. Halutessanne voitte vuokrata pelkän tilan tai valita lisäpalveluita tuomaan tilaisuuteenne lisäarvoa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös pidempiin koulutuskokonaisuuksiin. • Salin kapasiteetti seisten max 40. Kapasiteetti istuen teatterimuodossa/banketissa max 40, luokkamuodossa/U-muodossa/suorakaidepöydässä max 20

  • WiFi, dataprojektori (HDMI, VGA), äänentoisto, valko- ja fläppitaulut
  • Erillisiä huoneita esimerkiksi ryhmätyöskentelyyn
  • Pieni keittiö 40 hengen astiastoineen
  • Lisäpalveluita cateringista team buildingiin ja taustamusiikista äänenkäytön valmennukseen.

Juhlatilat

Kodikas juhlatila sopii parhaiten enintään 40 hengen tilaisuuksiin, kuten syntymäpäivien, rippijuhlien, tai vaikka teemabileiden järjestämiseen. Omat ruoat ja juomat on sallittu. Vuokrattavissa myös pieni keittiö 40 hengen astiastoineen. Kauttamme voi pyytää catering-tarjousta. Salissa käytettävissä kunnon äänentoisto ja flyygeli. Juhlavarusteluun voi lisäksi sisällyttää esimerkiksi värivaloja, discopallon ja pöytäliinat tunnelmaa luomaan.