Aktiviteetit

Ninjosanto Luonto-Opastukset perustettiin 2016. Ninjosanto tulee espanjan sanasta "niño santo", joka tarkoittaa suomeksi "pyhää lasta". Meksikolaiset parantajat puhuttelevat sillä tavoin sieniä.

Ninjosanton Tuomas Lilleberg on ympäristöalan ammattilainen, joka retkeilee ja ihailee luontoa ympärillään. Hän on viettänyt vapaita hetkiä luonnon keskellä lapsesta asti. Nyt jo aikuisena, Tuomas tuntee luonnossa edelleen sisäisen "pyhän lapsensa"! Tuomas jakaa osaamistaan tuodakseen luonnon takaisin ihmisten arkeen.

Työssään Tuomas yhdistää osaamisensa ympäristöbiologina sekä biologian/maantiedon opettajana ja välittää ennen kaikkea rakkauttaan luontoon. Tuomas on luonto-opas, joka vie sinut luonnon ihmeen äärelle.

Ninjosanto Luonto-Opastukset toimii pääkaupunkiseudulla ja tarjoaa monipuolisia luonto-opastuksia luonnon elämysten ääreltä. Kierroksia ovat mm. sieni- ja villiyrttiretket, luontokävelyt ja saaristoretket.

Ninjosanto Luonto-Opastukset vetää myös luentoja ja kursseja eri luontoaiheista. Ninjosanton eli Tuomaksen löydät myös vetämästä kursseja eri pääkaupunkiseudun työväenopistoilla. "Lähde retkelle!" on Ninjosanton motto ja sille pääset Tuomaksen seurassa vaikka luokkahuoneessa!

Yhteystiedot

Pakkamestarinkatu 1 B 34, 00520 Helsinki
ninjosanto@gmail.com
+358 (0)50 405 5581
Instagram
#ninjosanto
www.ninjosanto.com/