Matinkylä-Olari, Meri ja saaristo

Nokkalan Majakka

Kahvilat

Viehättävä kahvila-ravintola upeissa merimaisemissa Nokkalan venesatamassa. Viihtyisä kattoterassi auki kesäisin.

Nokkalan Majakka on vuonna 2016 valmistunut rantakahvila, jossa nautit upeasta merimaisemasta ympäri vuoden.

Ruoka ja juoma

Nokkalassa tarjoillaan päivittäin laadukkaita kahvilatuotteita, arkisin herkullista lounasta ja keittolounasta sekä Nokkalan Majakan menua. Erikoiskahvit, laadukkaat viinit ja muut juomat takaavat rentouttavan hetken meren äärellä. Lounaslistan ja menut löydät kotisivuilta https://www.nokkalanmajakka.fi/syojajuo.php

Tapahtumat

Kahvila-ravintola tarjoaa erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Talvisin tarjolla on mm. Kello Viiden Tee - Hyvänmielen teehetki sekä pientä suolaista ja makeaa keskiviikkoisin, kesäisin taas Dj soittaa viikonlopun parhaat rytmit perjantaisin upealla kattoterassilla (säävarauksella). Tapahtumista voi lukea lisää kotisivuilta https://www.nokkalanmajakka.fi/tapahtumat.php ja Facebook sivuilta https://www.facebook.com/nokkalanmajakka

Sijainti

Nokkalan Majakka sijaitsee Nokkalan venesatamassa, Matinkylän uimarannan välittömässä läheisyydessä. Kesäisin Nokkalan Venesatamasta kulkee päivittäin Espoon saaristoliikenne Iso-Vasikkasaareen.

Nokkala on Espoon rantaraitin varrella. 40 kilometriä pitkä rantaraitti kattaa lähes koko Espoon rantaviivan ja tarjoaa loistavan ympäristön urheiluun ja virkistymiseen.

Aamiaistilaisuudet

Merimaisema luo inspiroivan ympäristön kokouksille ja tapahtumille. Nokkalan Majakan tilat sopivat hyvin 10-30 henkilölle ja katetulla terassilla on lisäksi 40 asiakaspaikkaa. Aamiaistilaisuuksia voi järjestää arkisin klo 08-10/11.

Yhteystiedot

Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo
info@nokkalanmajakka.fi
+358 44 755 5932

www.nokkalanmajakka.fi/

Aukioloajat

Ma-to 11-20     pe 11-22           la 10-22             su 10-20