Kokous- ja ohjelmapalvelut

Kokousta Villa Paratiisissa järven rannalla Nuuksiossa, virkisty luonnon helmassa ja juhli tärkeää päivää Paratiisissa. Ruokaile rantanuotiolla tai metsäkodassa, lähde liikkumaan metsään tai vesille ja rentoudu puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä. Villa Paratiisi soveltuu 15-20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 10 henkilön majoitukseen, matkaa lentokentälle on 30km ja Helsingin keskustaan 40km. Muissa tiloissa Nuuksiossa järjestyy suurempienkin ryhmien ohjelma.

Lähde liikkumaan Nuuksion kansallispuistoon; jalan, hevosella, kickbikella ja kanootilla, talvella potkukelkalla ja lumikengillä. Opettele kuuntelemaan ja hoitamaan kehoasi, tutustu luonnon parantaviin voimiin ja suomalaiseen kansanperinteeseen. Ohjelmissa on luonnon lumoa, liikkumisen iloa ja hyvää oloa.

Nauti tulilla valmistettua villiruokaa, ruokaile Villa Paratiisissa tai Nuuksion tulipaikoilla ja opettele itse kokkaamaan nuotioruokaa. Tuo ulkomainen vieraasi tutustumaan suomalaisiin perinteisiin ja kansallispuiston luontoon ja järjestä Nuuksiossa kongressin oheisohjelmaa. Nuuksion Taika palvelee myös englannin ja saksan kielellä.

Videot

Yhteystiedot

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
info@nuuksiontaika.fi
+358 50 505 0869
Twitter
#nuuksiontaika
Facebook
facebook.com/nuuksiontaika
Instagram
#nuuksiontaika
nuuksiontaika.fi