Siirry sisältöön

Nuuksio

Nuuksion Taika - Villa Paratiisi

Kokoustila, majoitus ja sauna järven rannalla Nuuksiossa. Työhyvinvointia sekä ohjelmaa metsässä ja vesillä. Villiruokaa ja nuotion tunnelmaa.

Kokousta Villa Paratiisissa järven rannalla Nuuksiossa, virkisty luonnon helmassa ja juhli tärkeää päivää Paratiisissa. Ruokaile rantanuotiolla tai metsäkodassa, lähde liikkumaan metsään tai vesille ja rentoudu puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä. Villa Paratiisi soveltuu 5-25 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 12 henkilön majoitukseen viidessä eri huoneessa, matkaa lentokentälle on 30 km ja Helsingin keskustaan 40 km. Muissa tiloissa Nuuksiossa järjestyy suurempienkin ryhmien ohjelma.

Lähde liikkumaan Nuuksion kansallispuistoon: jalan, hevosella, kickbikella ja kanootilla, talvella potkukelkalla ja lumikengillä. Opettele kuuntelemaan ja hoitamaan kehoasi, tutustu luonnon parantaviin voimiin ja suomalaiseen kansanperinteeseen. Ohjelmissa on luonnon lumoa, liikkumisen iloa ja hyvää oloa.

Nauti tulilla valmistettua villiruokaa, ruokaile Villa Paratiisissa tai Nuuksion tulipaikoilla ja opettele itse kokkaamaan nuotioruokaa. Tuo ulkomainen vieraasi tutustumaan suomalaisiin perinteisiin ja kansallispuiston luontoon ja järjestä Nuuksiossa kongressin oheisohjelmaa. Nuuksion Taika palvelee myös englannin ja saksan kielellä. Tutustu tarjontaan osoitteessa https://nuuksiontaika.johku.com/fi_FI

Videot