Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Nuuksio

Nuuksion Taika - Villa Paratiisi

MAJOITU, SAUNO, JUHLI JA KOKOUSTA JÄRVEN RANNALLA NUUKSIOSSA - AKTIVITEETTEJA METSÄSSÄ JA VESILLÄ, PERINNEOHJELMIA, NUOTIORUOKAA JA NUUKSION TAIKAA.

VILLA PARATIISI

Kokousta järven rannalla, virkisty luonnon helmassa ja juhli tärkeää päivää Paratiisissa. Ruokaile terassilla tai huvilassa ja rentoudu puulämmitteisessä saunassa ja paljussa. Villa Paratiisi soveltuu 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 14 henkilön majoitukseen kuudessa huoneessa. Matkaa lentokentälle ja Helsingin keskustaan on 40 km, metsän kautta Haltian luontokeskukseen 13km. 

OHJELMAA METSÄSSÄ JA VESILLÄ

Lähde liikkumaan Nuuksion kansallispuistoon: jalan, Fatbikella tai kanootilla, talvella potkukelkalla tai lumikengillä. Opettele selviytymistaitoja ja kokkaamista nuotiolla, tutustu luonnon parantaviin voimiin ja suomalaiseen kansanperinteeseen.

Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut, tutustu ruokalistaamme sivuillamme https://www.nuuksiontaika.fi/palvelut/tarjoilut/

KANSAINVÄLISET  VIERAAT

Villa Paratiisi on suomalaisuutta parhaimmillaan, järven rannalla, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Tuo ulkomainen vieraasi tutustumaan suomalaiseen luontoon ja kansanperinteisiin, mm. Kalevala-teemaisiin ohjelmiimme. Nuuksion Taika palvelee myös englannin ja saksan kielellä. Tutustu verkkokauppamme tarjontaan osoitteessa https://nuuksiontaika.johku.com/fi_FI

VASTUULLINEN

Olemme Green Key-yritys, tilat ja toimintamme ovat vastuullisia ja panostamme palveluidemme hyvään laatuun.

NUUKSION WÄINÖLÄ

Villa Paratiisin välittömässä läheisyydessä on ohjelma- ja juhlatilamme Nuuksion Wäinölä, missä järjestyy 45 henkilön ohjelma.