Siirry sisältöön

Nuuksio

Nuuksion Wäinölä

Wäinölä on ainutlaatuinen ohjelma- ja juhlatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Juhli ja kokousta turvallisesti luonnossa.

NUUKSION WÄINÖLÄ TAPAHTUMA-, JUHLA- JA KOKOUSTILA, TYÖHYVINVOINTIA SEKÄ OHJELMAA METSÄSSÄ JA VESILLÄ. VILLIRUOKAA JA NUOTION TUNNELMAA.

Wäinölä on rakennettu käsinveistetyistä hirsistä rautakauden tapaan ja Kalevalan henkeen. Sen taljoilla ja vanhoilla ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 45 ruokailijaa, 20 henkilön ryhmälle pöydät yhdistetään yhdeksi suureksi juhlapöydäksi. Suuri tulisija palvelee ruuanlaitossa ja tuo lämpöä, Wäinölä on varattavissa ympäri vuoden. Wäinölän pihapiirissä on kaksi nuotiopaikkaa, joiden ympärille mahtuu jopa 100 henkilöä. Hyvällä säällä koko päivän ohjelma järjestyy turvallisesti ulkona.

PERINNEJUHLAT

Järjestä Wäinölässä tärkeä tapahtuma, kuten Kalevalaiset perinnehäät, syntymäpäivät viikinki-tyyliin tai perinteiset nimiäiset. Suunnittele oma tapahtumasi tai valitse jokin valmiista ohjelmistamme.

OHJELMAT

Wäinölään on suunniteltu ohjelmallisia pitoja sekä virkistyspäiviä. Kalevala-, Viikinki- ja Talonpoikaispidoissa on tunnelmaan sopiva ohjelma ja ruokailu. Virkistyspäiväksi valitse Perinne-, Seikkailu- ja Hyvän Olon Päivä, joiden ohjelmassa on mm. selvitymistaitojen opettelua, joogaa, musisointia ja kädentaitoja. Nuuksion upeat reitit alkavat heti Wäinölän ovelta, Haltiaan on metsän kautta matkaa 13 km.

ESTEETÖN JA VASTUULLINEN

Wäinölä on esteetön paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Hirsitupaan kuljetaan leveää kaiteellista ramppia pitkin ja kuivakäymälät soveltuvat myös pyörätuolin käyttäjille. Wäinölän tilat ja toiminta on vastuullista ja suomalaiset perinteet ovat kunniassa.

VILLA PARATIISI Wäinölän läheisyydessä on rantahuvilamme Villa Paratiisi, jonne järjestyy 14 henkilön majoitus.