Siirry sisältöön

Nuuksio

Nuuksion Wäinölä

NUUKSION WÄINÖLÄ-AINUTLAATUINEN OHJELMA-, KOKOUS- JA JUHLATILA NUUKSION KANSALLISPUISTON KAINALOSSA.

NUUKSION WÄINÖLÄ

Wäinölä on rakennettu käsinveistetyistä hirsistä rautakauden tapaan ja Kalevalan henkeen. Sen taljoilla ja vanhoilla ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 45 ruokailijaa, 20 henkilön ryhmälle pöydät yhdistetään yhdeksi suureksi juhlapöydäksi. Suuri tulisija palvelee ruuanlaitossa ja tuo lämpöä, Wäinölä on varattavissa ympäri vuoden. Wäinölän pihapiirissä on kaksi nuotiopaikkaa, joiden ympärille mahtuu jopa 100 henkilöä. Hyvällä säällä koko päivän ohjelma järjestyy turvallisesti ulkona. Nuuksion upeat reitit alkavat heti Wäinölän ovelta ja Haltiaan on metsän kautta matkaa 13 km.

PERINNE-OHJELMAA

Järjestä Wäinölässä tärkeä tapahtuma: tunnelmalliset syntymäpäivät, polttarit, häät, nimiäiset, eläkkeelle lähtöjuhla tai siunaustilaisuus. Suunnittele oma tapahtumasi tai valitse valmiista ohjelmistamme. Kauttamme järjestyy myös ohjelman tarjoilut ja muusikot, tutustu ruokalistaamme sivuillamme https://www.nuuksiontaika.fi/palvelut/tarjoilut/

Olemme suunnitelleet Wäinölään ohjelmalliset Kalevala-, Viikinki- ja talonpoikaispidot sekä virkistyspäiviä, joissa on tunnelmaan sopiva ohjelma ja ruokailu. Valitse päivään Perinne-, Seikkailu- tai Hyvän Olon ohjelma, joissa on mukana mm. selviytymistaitojen opettelua, joogaa, musisointia ja kädentaitoja. Tutustu verkkokauppamme tarjontaan osoitteessa https://nuuksiontaika.johku.com/fi_FI

KANSAINVÄLISILLE VIERAILLE

Nuuksion Wäinölä, sen ruokailut ja perinneohjelmat esittelevät suomalaista kulttuuria ja sopivat kansainvälisille vieraille. Palvelemme englannin ja saksan kielellä.

ESTEETÖN JA VASTUULLINEN

Wäinölä on esteetön, hirsitupaan kuljetaan leveää ramppia pitkin ja kuivakäymälät soveltuvat myös pyörätuolin käyttäjille. Olemme Green Key-yritys, tilat ja toimintamme ovat vastuullisia ja panostamme palvelujen hyvään laatuun.

VILLA PARATIISI

Wäinölän läheisyydessä on rantahuvilamme Villa Paratiisi, jonne mahtuu majoittumaan 14 henkilöä. Juhli isommalla joukolla Wäinölässä ja majoitu pienemmällä porukalla rantahuvilassa.

Katso videoita:

Wäinölän Kalevalapidot

Wäinölän Kalevalahäät