Siirry sisältöön

Espoon keskus

Omnia - Finns

Kokoustilat

Omnia Finnsissä voi toteuttaa juhlia sekä kokous-, koulutus-, seminaari-, retki- ja virkistyspäiviä

Omnia Finnsissä voi toteuttaa juhlia sekä kokous-, koulutus-, seminaari-, retki- ja virkistyspäiviä aina muutaman henkilön kokouksista suurempiin tilaisuuksiin. Persoonallisesti sisustetuissa ja muunneltavissa tiloissamme järjestät kokouksia ja tilaisuuksia 12–100 hengen seurueille. Kokoustilat ovat varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Tiloissa on vakiovarusteina mm. kiinteä pc ja valmius kannettavalle tietokoneelle, dataprojektori, äänentoisto, valkotaulu ja fläppitaulu.

Kulttuurihistoriallisesti arvokas Finns Omnia sijaitsee Kauklahdessa, Espoon Kartanon naapurissa, maalaisympäristössä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Finns on maamme vanhimpia säilyneitä kansanopistokokonaisuuksia.

Ravintolapalvelut

Kokous- ja juhlatarjoiluista tiloissamme huolehtii ravintola Finns, joka loihtii maistuvat tarjottavat kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Ravintolasta on tilattavissa niin maittavat aamiaiset, runsas lounasbuffet kuin herkulliset kahvihetket. Ravintola Finns tarjoilee maistuvat buffetlounaat maanantaista perjantaihin kello 10.30–13.00. Ravintola Finnsistä voit tilata myös noutomyyntituotteita erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Majoituspalvelut

Tarjolla on myös kahdenlaista majoitustilaa eri tarpeisiin. Majoitustila Olgassa on 10 kahden hengen huonetta omilla kylpyhuoneilla. Yhteisinä tiloina on pieni aamiaiskeittiö ja sohvaryhmällä varustettu oleskelutila. Oleskelutilassa on myös pienempiin kokouksiin soveltuvia pöytäryhmiä. Tilassa on langaton internet-yhteys. Majoitustila Internatissa on hostel-tyyppisiä 2 hengen huoneita, joissa kahdelle huoneelle on yhteinen aula, suihku ja wc. Asukkaiden käytössä on myös yhteiskeittiö ja pesula.