Siirry sisältöön

Espoon keskus

Omnia

Kokoustilat

Omnian neuvottelu- ja koulutustilat tarjoavat viihtyisät ja innovatiiviset puitteet erilaisiin kokouksiin, seminaareihin ja tapahtumiin.

Omnian Espoon Keskuksen neuvottelu- ja koulutustilat tarjoavat viihtyisät ja innovatiiviset puitteet erilaisiin kokouksiin, seminaareihin ja tapahtumiin. Persoonallisesti sisustetuissa ja muunneltavissa tiloissamme järjestät kokouksia ja tilaisuuksia 6–20 hengen seurueille. Isommalle ryhmälle vuokraamme auditoriota (145 henkeä). Tiloissamme on myös viihtyisä sauna- ja spa-osasto Aurinkokivi, joka takaa rentouttavan virkistyspäivän ja onnistuneen kokouksen.

Kokoustilamme ovat varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Tiloissa on vakiovarusteina mm. kiinteä pc ja valmius kannettavalle tietokoneelle, dataprojektori, äänentoisto, valkotaulu ja fläppitaulu.

Sinulla on myös mahdollisuus liittää tilaisuuteen hemmottelu- ja kaudenhoitopalveluita, joita toteuttavat Oppivien Käsien osaava henkilökunta ja opiskelijat. Kokouksen lomassa voit piipahtaa kestävän kehityksen myymälä OmniaShopissa.

Tilat sijaitsevat Omnian Espoon keskuksen kampusalueella, johon on hyvät julkiset yhteydet. Espoon keskuksen juna-asemalle on matkaa noin 800 m ja seutuliikenteen bussipysäkit sijaitsevat toimitilan edustalla.

Ravintolapalvelut

Kokous- ja juhlatarjoiluista tiloissamme huolehtii ravintola Henricus, joka loihtii maistuvat tarjottavat kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Ravintola Henricuksen tyylisuunta on modernin eurooppalainen, skandinaavisella twistillä. Pääpaino käyttämissämme raaka-aineissa on luomu- ja lähiruokatuotteilla. Juomavalikoima noudattaa samaa laadukasta linjaa.

Ravintola Henricus tarjoilee päivittäin vaihtuvan lounaan sekä viikoittaiset keittiömestarin suositusmenut maanantaista perjantaihin klo 11.00–15.00. Muina aikoina ravintola muuttuu tilauksesta kokous- ja juhlapaikaksi. Ravintolassa on lisäksi 36 hengen kabinetti, joka on varattavissa myös lounasaikaan. Kabinetti on jaettavissa myös kahdeksi erilliseksi tilaksi 12/24 hengelle. Ravintola suunnittelee tilaisuuksien ruoka- ja juomatarjoilut aina toiveidenne mukaisesti.