Hotellit

Tapiola Garden on tapiolalaisten oma olohuone, talo, jossa on kaikki hyvään hotelliin kuuluvat asiat. Illalliset syödään Grill It! -ravintolassa, jonka puuhiiligrillissä valmistuu ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista. Saunat lämpenevät arki-iltaisin ja viikonloppuisin aamuin illoin. Pieni pulahdus saunaosaston uima-altaaseen saa veren kivasti kiertämään. Polkea voi muutenkin kuin kuntohuoneen kuntopyörässä, sillä vieraille on varattu polkupyöriä, joilla matkailla puutarhakaupungin maisemissa.

Tapiola, jossa hotelli sijaitsee, on kuin pikkuinen kaupunki, josta löytyvät kaikki kaupungin palvelut. Arkkitehti Aarne Ervi on vaikuttanut kaikkein näkyvimmin 1950-luvulla syntyneen Tapiolan kaupunginosan ilmeeseen. Hänen kädenjälkiään ovat mm. Tapiolan keskusaltaan ympäristössä olevat rakennukset kuten Keskustorni, Kino Tapiola, Tapiolan uimahalli ja tämä hotelli. Moderni puutarhakaupunki nosti synnyttyään suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen. Espoon uusi metrolinja ei ole ihan vielä valmis, mutta Tapiolasta pääset jo nyt nopeasti Helsinkiin ja espoolaisiin yrityskeskittymiin.

Tapiola on myös kulttuurikaupunginosa lukuisine tapahtumineen. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Espoon kulttuurikeskukseen, Kaupunginteatteriin ja näyttelykeskus WeeGeehen. Oman tapahtumasi voit muotoilla Tapiola Gardeniin, viihtyisät kabinetit ovat oivia paikkoja perhejuhlien järjestämiseen.

Majoitus

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin huoneissa on moderni sisustus, puulattiat ja tallelokero kannettavalle tietokoneelle. Useimmissa huoneissa on parveke, ja joissakin on teen ja kahvin valmistusvälineet. Hotellissa on yhteensä 154 huonetta.

Kokous- ja juhlatilat

Tapiola Garden tarjoaa modernit ja viihtyisät juhla- ja kokoustilat Tapiolan sydämessä.  

  • Galleria-kabinetti soveltuu hyvin isompien kokousten ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kabinettiin mahtuu ruokailemaan jopa 45 henkilöä kerralla ja erikoisjärjestelyillä tilaan saadaan myös enemmän asiakaspaikkoja. 
  • Taskumatti soveltuu hyvin pienempien kokousten järjestämiseen. Kokoustilaan mahtuu kerralla 12 henkilöä. Taskumatti sijaitsee ravintolasalin välittömässä läheisyydessä. 
  • Tapio sijaitsee Gardenin saunaosastolla hotellin toisessa kerroksessa. Kabinettiin mahtuu kerralla 10 henkilöä. Tapio soveltuu hyvin pienten kokousten sekä saunailtojen järjestämiseen. Saunailtoihin on mahdollista tilata ennakkoon myös syötävää ja juotavaa. 
  • Kino Tapiola on Aarne Ervin suunnittelema kulttuurihistoriallisesti arvokas elokuvateatteri, joka avattiin vuonna 1955. Uudistumisen yhteydessä keväällä 2010 se varustettiin kaikkein viimeisimmällä kokoustekniikalla. Teatterin Sali on optimaalinen 50-120 hengen kokouksia silmällä pitäen. Kino Tapiola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

Tilaussauna

Viihtyisä saunaosasto, jossa kaksi tilaussaunaa, uima-allas sekä ulkoterassi.


Green Key ympäristömerkki

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on yksi Suomen ensimmäisistä hotelleista, joille on myönnetty Green Key -ympäristömerkki. Green Key on kansainvälinen kestävää matkailua edistävä ohjelma ja ympäristömerkki.

Ravintola

http://www.visitespoo.fi/fi/palvelu/grill-it/

Varaa huone Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista

Siirry varamaan

Yhteystiedot

Tapionaukio 3, 02100 Espoo
tapiolagarden.espoo@sokoshotels.fi
+358 20 1234 616
www.sokoshotels.fi/fi/espoo/sokos-hotel-tapiola-garden/

Original Sokos Hotel Tapiola Garden Kuvia