Hotellit

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on Tapiolan oma kohtaamispaikka. Hotelli toimii paitsi viihtyisänä yöpymispaikkana, myös tapiolalaisten omana olohuoneena, työpisteenä ja juhlapaikkana.

Vieressä olevalla Tapiolan keskusaltaalla suppaillaan kesäisin ja luistellaan talvisin. Altaan elämää suihkulähteineen voi seurailla Grill it! -ravintolasta käsin. Ravintolan monipuolinen lista yhdistelee perinteiset grillaustaidot sekä erinomaiset raaka-aineet. Grill it!:in ydin on puuhilligrilli, jolla ruokaan saadaan erinomainen maku.

Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta, omalla autolla ja kohta myös metrolla.

Voi hyvin! Hotellissa on kuntoiluhuone, saunat sekä uima-allas. Lainaa polkupyörä hotellilta pientä korvausta vastaan ja lähde liikkeelle espoolaiseen luontoon. Kävelymatkan päästä löytyvät myös keilahalli ja tenniskentät.

Tuliaiset ja muut ostokset hoituvat viereisessä Kauppakeskus AINOAssa ja Tapiolan keskuksen muissa ostospaikoissa.

Oletko kulttuuri-ihmisiä? Kivenheiton päässä sijaitsevat Tapiolan kulttuurikeskus, Espoon kaupunginteatteri, Tapiolasali ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee.

Lämpimästi tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin!

Majoitus

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin huoneissa on moderni sisustus, puulattiat ja tallelokero kannettavalle tietokoneelle. Useimmissa huoneissa on parveke, ja joissakin on teen ja kahvin valmistusvälineet. Hotellissa on yhteensä 154 huonetta.

Kokous- ja juhlatilat

Tapiola Garden tarjoaa modernit ja viihtyisät juhla- ja kokoustilat Tapiolan sydämessä.  

  • Galleria-kabinetti soveltuu hyvin isompien kokousten ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kabinettiin mahtuu ruokailemaan jopa 45 henkilöä kerralla ja erikoisjärjestelyillä tilaan saadaan myös enemmän asiakaspaikkoja. 
  • Taskumatti soveltuu hyvin pienempien kokousten järjestämiseen. Kokoustilaan mahtuu kerralla 12 henkilöä. Taskumatti sijaitsee ravintolasalin välittömässä läheisyydessä. 
  • Tapio sijaitsee Gardenin saunaosastolla hotellin toisessa kerroksessa. Kabinettiin mahtuu kerralla 10 henkilöä. Tapio soveltuu hyvin pienten kokousten sekä saunailtojen järjestämiseen. Saunailtoihin on mahdollista tilata ennakkoon myös syötävää ja juotavaa. 
  • Kino Tapiola on Aarne Ervin suunnittelema kulttuurihistoriallisesti arvokas elokuvateatteri, joka avattiin vuonna 1955. Uudistumisen yhteydessä keväällä 2010 se varustettiin kaikkein viimeisimmällä kokoustekniikalla. Teatterin Sali on optimaalinen 50-120 hengen kokouksia silmällä pitäen. Kino Tapiola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

Tilaussauna

Viihtyisä saunaosasto, jossa kaksi tilaussaunaa, uima-allas sekä ulkoterassi.


Green Key ympäristömerkki

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on yksi Suomen ensimmäisistä hotelleista, joille on myönnetty Green Key -ympäristömerkki. Green Key on kansainvälinen kestävää matkailua edistävä ohjelma ja ympäristömerkki.

Ravintola

http://www.visitespoo.fi/fi/palvelu/grill-it/

Varaa huone Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista

Siirry varamaan

Yhteystiedot

Tapionaukio 3, 02100 Espoo
tapiolagarden.espoo@sokoshotels.fi
+358 20 1234 616
www.sokoshotels.fi/fi/espoo/sokos-hotel-tapiola-garden/

Original Sokos Hotel Tapiola Garden Kuvia