Siirry sisältöön

Kirkkonummi

Palsta Kirkkonummi

Tervetuloa Palstalle! Tapahtumapaikkamme sijaitsee merenrannalla, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingistä.

Laadukkaat, uniikissa miljöössä sijaitsevat tilamme sopivat niin kokous- ja tiimipäivien viettoon kuin perhejuhliinkin.

Palsta Kirkkonummi on perheyritys. Tarinamme alkoi Berliinistä Palsta-nimisestä ravintolasta ja nyt tarina saa jatkoa Kirkkonummella, Veikkauksen vanhassa koulutus- ja edustustilakokonaisuudessa. Jokainen vieras on meille tärkeä ja ainutlaatuinen. Hoidamme koko tilaisuuden järjestelyt ja toteutuksen huolellisesti ja ammattitaitoisesti, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Palstalla on useampi tila; Päätalo, saunatilat, vierastalo Merihöyry ja yöpymiseen tarkoitetut 8 kappaletta makuuaittoja.

Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus, oli kyseessä sitten pieni ja intiimi illallistilaisuus tai suuremman ryhmän kokoontuminen joko työn tai vapaa-ajan merkeissä. Meidän kauttamme järjestyvät myös herkulliset aamiaiset, lounaat ja muut kokoustarjoilut. Voimme valmistaa asiakkaillemme myös illallisen, mutta teemme mielellämme yhteistyötä vierailevien keittiömestarien kanssa, he tuovat mielestämme tilaisuuksiin aivan erityisen lisän, kun kauniissa puitteissa saa vieläpä nauttia huippuluokan illallisen.

Lämpimästi tervetuloa.