Ohjelmapalvelut ja juhlatilat

Piece of Forest madaltaa kynnystä metsään menemiseen. Retkillämme nautitaan luonnosta, hyvästä seurasta ja herkullisista eväistä. Tervetuloa rennolle ja helpolle retkelle Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin Espooseen – tarvitset mukaan vain seikkailumielen! Piece of Forestin retket keskittyvät upeaan Hanikan luontoon.

Retkiä on mahdollista järjestää ympäri vuoden. Retket on suunnattu ryhmille, kuten matkailijoille, yrityksille, yhdistyksille, perheille ja ystäväporukoille. Tarjolla on hyvinvointiretkiä, työhyvinvointipäiviä, luontoretkiä, metsäsynttäreitä ja muumien retkeilykoulua. Lisätiedot ja tilaukset kaupastamme:

http://pieceofforest.fi/fi/kauppa/

Lisäksi Piece of Forest järjestää koulutuksia luonnon hyvinvointivaikutuksista. Piece of Forestilta voi tilata retkiä suuremmille ryhmille ja luontokohde voi olla muuallakin kuin Hanikassa.

HANIKAN VIRKISTYSKESKUS

Espoon kaupungilta vuokrattu Hanikan virkistyskeskus toimii Piece of Forestin pääpaikkana 30.6.2017 saakka. Hanikan virkistyskeskusta vuokrataan ulkopuolisille tapahtumiin ja juhliin. Vuokrattavana on idyllinen kokonaisuus, joka käsittää mökin, grillipaikan, tanssilavan, huussit ja rantasaunan. Paikka sijaitsee meren rannalla ja pihapiiristä lähtee upea ja monipuolinen 5 kilometrin mittainen luontopolku.

Mökkiin pirttipöytien ääreen mahtuu 30 henkilöä. Tanssilavalle voi kattaa kesäisin isommallekin porukalle. Paikka soveltuu hyvin rentoihin ja luonnonläheisiin juhliin ja tapahtumiin.

Asiakas hoitaa ruoat, juomat ja astiat itse. Helsingistä matkaa n. 20 km ja 200 metrin päähän pääsee bussilla.

Yhteystiedot

Matasaarentie 1, 02380 Espoo
elli@pieceofforest.fi
+358 440777579
Facebook
facebook.com/pieceofforest
Instagram
#pieceofforest
www.pieceofforest.fi

Piece of Forest Oy Kuvia