Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Otaniemi - Keilaniemi

Radisson Blu Hotel Espoo

Radisson Blu Hotel Espoo sijaitsee Otaniemessä, kauniilla paikalla meren rannalla, loistavien liikuntamahdollisuuksien ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla sekä ennen työpäivän alkua, että työpäivän jälkeen. Hotelli sijaitsee meren rannalla kävelymatkan päässä Suomen suurimpien high-tech -alan yhtiöiden keskittymästä ja Aalto-yliopistolta.

Kokous- ja juhlatilat

Radisson Blu Hotel Espoossa on kaksi 25 hengen kokoustilaa, joissa on puulattiat, paljon valoa ja rauhoittavat näkymät hotellin pihalle ja merelle.

Lisätiedot

  • Kaksi kokoustilaa, molemmat 44 m²
  • valoisat, raikkaat tilat
  • maksuton nopea Internet-yhteys kaikille kokousvieraille, videotykki
  • Business Service Centre
  • kokousmenut
  • erilaisia kokouspaketteja erilaisiin tarpeisiin

150 metrin päässä sijaitsevassa Dipolissa kokoustilaa jopa 2000 henkilölle. Hotellissa järjestät juhlat 2-150 hengelle. Ravintola Ranta tarjoaa upeat puitteet meren rannalla monenlaisiin juhliin. Voit järjestää yksityistilaisuutena syntymäpäivät, juhlaillalliset, valmistujaiset tai muut perhejuhlat. Saunakerroksen tiloissa juhlii 2-50 henkilöä.

Ravintola

Ranta ravintolarestaurant on ravintola, jossa voi rentoutua, seurustella ystävien kanssa, syödä ja juoda mutkattomasti. Suomalainen keittiö kansainvälisin vivahtein houkuttelee nautiskelemaan Radisson Blu Espoo hotelliin ”THE LOG OUT ZONE”-hengessä. Ravintolassa onnistuu niin pienemmät intiimit juhlat, ikimuistoiset illanistujaiset kuin 200 hengen istuvat illallisetkin.  

Ranta ravintolarestaurant sijaitsee meren äärellä Otaniemessä Radisson Blu Hotel Espoon yhteydessä. Ravintolassa tarjoillaan à la carten lisäksi hotellin runsas Super Breakfast -aamiainen ja arkilounas. Asiakaspaikkoja on 196 ja tila soveltuu myös ihanimpiin perhe- ja yritysjuhliin. Kesällä merellinen terassi houkuttaa asiakkaita aamusta iltaan. Asiakaspaikkoja kesäterassilla on 100. Ranta tarjoaa uusia mielenkiintoisia elämyksiä ilo ja pilke silmäkulmassa. Tule surffaamaan, chillaamaan ja viihtymään Rantaan. Lisätietoja: www.ravintolaranta.fi

Majoitus

Radisson Blu Hotel Espoossa majoitut mukavasti Espoon merellisissä maisemissa ja Helsingin vilkkaaseen keskustaankin on vain 15 minuutin matka. Hotellissa on 209 huonetta, jotka on remontoitu vuoden 2010 aikana. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kauniit puulattiat ja huoneiden seiniä koristaa maisematapetti Espoon saaristosta. Huoneiden palveluihin sisältyy Super Breakfast -aamiaisbuffet ja huoneissa on kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Asiakkaiden käytössä on veloituksetta langaton laajakaista, jolla yhteydenpito sekä kotiin, että työpaikalle on vaivatonta ja nopeaa. Hotellin saunaosasto ylimmässä kerroksessa on ihana paikka joko aloittaa tai lopettaa työ- tai lomapäivä. Kolme saunaa, uima-allas, saunabaari, takkahuone ja kattoterassi muodostavat kokonaisuuden, joka sopii myös jopa 50 henkilön rennoksi illanviettopaikaksi.

Sauna

Saunaosasto upein merinäköaloin hotellin kattokerroksessa.

  • kaksi pikkusaunaa, kumpikin 6 hlölle
  • tilaussauna 10–15 hlölle, tilaussaunan yhteydessä 15 hlön takka-kabinetti ja kattoterassi
  • uima-allas
  • koko saunaosasto varattavissa yksityiskäyttöön, jopa 50 henkilölle