Hotellit

Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla sekä ennen työpäivän alkua että työpäivän jälkeen. Hotelli sijaitsee meren rannalla kävelymatkan päässä Suomen suurimpien high-tech -alan yhtiöiden keskittymästä ja Aalto-yliopistolta.

Kokous- ja juhlatilat

Radisson Blu Hotel Espoossa on kaksi 25 hengen kokoustilaa, joissa on puulattiat, paljon valoa ja rauhoittavat näkymät hotellin pihalle ja merelle. Lisätiedot

 • Kaksi kokoustilaa, molemmat 44 m²
 • valoisat, raikkaat tilat
 • maksuton nopea Internet-yhteys kaikille kokousvieraille, videotykki
 • Business Service Centre
 • kokousmenut
 • erilaisia kokouspaketteja erilaisiin tarpeisiin
 • 209 huonetta

150 metrin päässä sijaitsevassa Dipolissa kokoustilaa jopa 2000 henkilölle. Hotellissa järjestät juhlat 2-150 hengelle. Ravintola Ranta tarjoaa upeat puitteet meren rannalla monenlaisiin juhliin. Voit järjestää yksityistilaisuutena syntymäpäivät, juhlaillalliset, valmistujaiset tai muut perhejuhlat. Saunakerroksen tiloissa juhlii 2-50 henkilöä.

Ravintola

Radisson Blu Hotellin yhteydessä toimii ravintola Ranta, joka vie mielesi hetkeksi Kalifornian aurinkoon. Ranta Surf & Turf on ravintola, jossa voi rentoutua, seurustella ystävien kanssa, syödä ja juoda mutkattomasti ja tulla huolletuksi.  Kesällä merellinen terassimme houkuttaa asiakkaita aamusta iltaan, aina kun aurinko suo säteitään. Asiakaspaikkoja kesäterassilla on 50. Ranta on kodikas, valoisa ja viihtyisä ravintola, jossa tarjoillaan sekä ihana Super Breakfast -aamiainen että lounaat ja illalliset. Tule surffaamaan, chillaamaan ja viihtymään ravintola Rantaan. Lisätietoja www.ravintolaranta.fi

Majoitus

Radisson Blu Hotel Espoossa majoitut mukavasti Espoon merellisissä maisemissa ja Helsingin vilkkaaseen keskustaankin on vain 15 minuutin matka. Hotellissa on 209 huonetta, jotka on remontoitu vuoden 2010 aikana. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kauniit puulattiat ja huoneiden seiniä koristaa maisematapetti Espoon saaristosta. Huoneiden palveluihin sisältyy Super Breakfast -aamiaisbuffet ja huoneissa on kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Asiakkaiden käytössä on veloituksetta langaton laajakaista, jolla yhteydenpito sekä kotiin että työpaikalle on vaivatonta ja nopeaa. Hotellin saunaosasto ylimmässä kerroksessa on ihana paikka joko aloittaa tai lopettaa työ- tai lomapäivä. Kolme saunaa, uima-allas, saunabaari, takkahuone ja kattoterassi muodostavat kokonaisuuden, joka sopii myös jopa 50 henkilön rennoksi illanviettopaikaksi.

Sauna

Saunaosasto upein merinäköaloin hotellin kattokerroksessa.

 • kaksi pikkusaunaa, kumpikin 6 hlölle
 • tilaussauna 10–15 hlölle, tilaussaunan yhteydessä 15 hlön takka-kabinetti ja kattoterassi
 • uima-allas
 • koko saunaosasto varattavissa yksityiskäyttöön, jopa 50 henkilölle

Varaa huone Radisson Blu Espoosta.

Siirry varaamaan

Yhteystiedot

Otaranta 2, 02150 Espoo
info.espoo@radissonblu.com
+358 20 1234 705
www.radissonblu.fi/hotelli-espoo

Radisson Blu Hotel Kuvia