Otaniemi - Keilaniemi

Ravintola Fat Lizard

Ravintolat

Alkuvuodesta 2018 avattu, Espoon Otaniemessä sijaitseva ruokaravintola, joka uskoo käsillä tehtyyn, runsaaseen ja näyttävään ruokaan.

Ravintola Fat Lizard uskoo käsin tehtyyn, runsaaseen ja näyttävään ruokaan. Keittiön sielu on aito puu-uuni, jossa kypsyy alku- ja pääruokien ohella myös espoolainen pizza. Ravintolan messinkitiskin takaa löytyy aina paras valikoima Fat Lizard -pienpanimon oluita. Fat Lizard kastoi lusikkansa espoolaiseen ravintolakulttuuriin tammikuussa 2018.

Suosittuun ravintolaan mahtuu tyyppi jos toinenkin, mutta suosituimpina ajankohtina ja viikonloppuisin kannattaa varata pöytä. Ravintolan ylätasanteella palvelu pelaa lounaasta illalliseen, alaosan itsepalvelualue soveltuu rennompaan viipyilyyn. Ravintola muuntautuu viikonloppuisin laskevan auringon nosteessa yökerhoksi. Sunnuntaisin katetaan FAT Brunssi, joka on merkittävästi runsaampi, kuin ravintolan perusbrunssi.

Katso ruokalistat!
À la carte
Lounas
Brunssi

Ravintolan ylätasanteelta löytyy kokoushuone / kabinetti, joka palvelee enimmillään noin 40 hengen tarpeita. Runsaanpuoleinen keittiökapasiteetti mahdollistaa tarjoilut suurtenkin tapahtumien tarpeisiin.

Ravintola Fat Lizard sijaitsee Aalto-yliopiston (Otaniemi) metroaseman kupeessa. Metron myötä perille löytää tuossa tuokiossa myös Helsingistä. Ravintola sijaitsee vastapäätä metron Tietotien puoleista sisään-/ uloskäyntiä.

Espoolaisten tapojen vastaisesti keittiö on auki vuoden jokaisena päivänä iltamyöhään ja viikonloppuisin aina pikkutunneille asti. Hyvä ruoka on hyvä syy saapua Otaniemeen. Pizzat löytävät kotiovellesi Woltin avulla.