Ravintolat

Ravintola

Ateriointi ravintola Lagunassa luonnonkauniissa ympäristössä ja tyylikkäässä ravintolamiljöössä on aina juhlahetki. À la carte-salimme palvelee monin tavoin viihtyisistä ryhmien illallistilaisuuksista aina romanttisiin kahden hengen illallisiin asti. Lagunan à la carte-ruokaravintolassa pääset nauttimaan perinteisistä ja kokeilevimmista herkuista myös lounasaikaan.

Kokous- ja juhlatilat

Laguna on täydellinen paikka yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Kaikki tilamme palvelevat miellyttävästi 30-120 henkilön ryhmiä ylä- sekä alakerran tiloissamme, joten ravintolamme on loistava paikka perhejuhlille sekä firman tilaisuuksille.

 

Tilat muuntautuvat laadukkaiksi kokoustiloiksi, jossa yritysasiakkaamme voivat järjestää palavereja ja kokouksia pienemille ja isommillekin osallistujaryhmille.

Kesäterassi

Lagunan kesäterassi sisältää 130 asiakaspaikkaa. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia suomalaisesta idyllisestä järvimaisemasta pääkaupunkiseudulla.

Rantasauna

Lagunan kiinteistöön kuuluvat myös laadukkaat saunatilat Lippajärven rannalla. Ympärivuotiset saunatilat, grillikatos ja ulkoilmaporeallas mahdollistavat 20-40 henkilön yhtäaikaisen kestittämisen. Saunatiloissamme on myös anniskeluoikeudet ja oma ruokalista.

Yhteystiedot

Kuusiniemi 7, 02710 Espoo
myynti@ravintolalaguna.fi
+358(0)10 5488 170
www.ravintolalaguna.fi

Ravintola Laguna Kuvia