Siirry sisältöön

Espoon keskus

Ravintola Laguna

Ravintolat

Helmi Lippajärven rannalla, 17 km Helsingin keskustasta. Ravintola palvelut, kokous-ja juhlatilat sekä rantasauna.

Ravintola

Ateriointi ravintola Lagunassa luonnonkauniissa ympäristössä ja tyylikkäässä ravintolamiljöössä on aina juhlahetki. À la carte -sali palvelee monin tavoin viihtyisistä ryhmien illallistilaisuuksista aina romanttisiin kahden hengen illallisiin asti. Lagunan à la carte -ruokaravintolassa pääset nauttimaan perinteisistä ja kokeilevimmista herkuista myös lounasaikaan.

Kokous- ja juhlatilat

Laguna on täydellinen paikka yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Kaikki tilat palvelevat miellyttävästi 30-120 henkilön ryhmiä ylä- sekä alakerran tiloissa, joten ravintola on loistava paikka perhejuhlille sekä firman tilaisuuksille.

Tilat muuntautuvat laadukkaiksi kokoustiloiksi, jossa yritysasiakkaat voivat järjestää palavereja ja kokouksia pienemmille ja isommillekin osallistujaryhmille.

Kesäterassi

Lagunan kesäterassi sisältää 130 asiakaspaikkaa. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia suomalaisesta idyllisestä järvimaisemasta pääkaupunkiseudulla.

Rantasauna

Lagunan kiinteistöön kuuluvat myös laadukkaat saunatilat Lippajärven rannalla. Ympärivuotiset saunatilat, grillikatos ja ulkoilmaporeallas mahdollistavat 20-40 henkilön yhtäaikaisen kestittämisen. Saunatiloissa on myös anniskeluoikeudet ja oma ruokalista.