Siirry sisältöön

Meri ja saaristo

Ravintola Paven

Merellinen kesä- ja tilausravintola Paven sijaitsee aivan veden äärellä luonnonkauniissa Suvisaaristossa Pentalan saarella.

Merellinen kesä- ja tilausravintola Paven sijaitsee aivan veden äärellä luonnonkauniissa Suvisaaristossa Pentalan saarella.  Pentalan saaristomuseon rakennukset sijaitsevat ravintolamme välittömässä läheisyydessä, joten museovierailun jälkeen voit nauttia lounasta tai pientä purtavaa meillä Pavenissa.

Viehättävä, arkkitehti Sigurd Frosteruksen suunnittelema rakennus on toiminut yhtäjaksoisesti Esbo Segelföreningenin purjehduspaviljonkina jo 1900-luvun alusta. Ajan patinoiman paviljongin, aidon saaristomaiseman ja hyvän ruoan uniikki yhdistelmä on vain lyhyen venematkan päässä mantereelta. 

Katso menu

Yksityistilaisuudet

Omiaan yksityistilaisuuksiin - sisätiloihin mahtuu yli 150 ihmistä, jonka lisäksi ravintolalla on iso terassi aivan meren äärellä. Ison salin ja paviljongin suuret ikkunat avautuvat suoraan merelle ja hiekkarannalle. Laadukas, saariston perinteitä uudelleen tulkitseva keittiö, mielenkiintoinen viinilista ja ammattimainen palvelu ovat toimintamme kulmakivet.

Merellinen miljöö tarjoaa huikeat puitteet perinteisten rapujuhlien viettoon. Tämän lähemmäs merellistä tunnelmaa on vaikea päästä. Loppukesästä alkava ravustuskausi täyttää Paveninkin kalenteria tiuhaan tahtiin, joten varaathan oman rapuillallisesi ajoissa.

Saaristolaisravintola Pavenissa voi järjestää niin yrityskokouksen kuin vaikkapa sukujuhlat. Kuvankauniissa Pentalan saaressa sijaitseva Paven houkuttelee kesäisin turisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Kokoustamisen ohessa mahdollisuus myös herkutella lounaan tai ihan vaikka kahvin ja pullan merkeissä. Samalla reissulla mahdollisuus myös käydä tutustumassa saaressa sijaitsevaan museoon sekä pulahtaa virkistävään saaren keskellä sijaitsevaan lampeen.

Café Pentala

Saaristomuseo Pentalan vieressä sijaitsee idyllinen Pentalan kahvila, jonka laadukkaista tarjoiluista vastaa Pavenin keittiö. Kahvilasta voit ostaa täytettyjä leipiä, pullaa, kahvia, jäätelöä ja muita saaristoherkkuja nautittavaksi paikan päällä.

Saapuminen Paveniin ja Pentalaan

  • Omalla veneellä: ESF:n laituri on Pavenin asiakkaiden käytössä.
  • Espoon kaupungin vesibussilla. Katso tarkemmat vesibussiaikataulut täältä.
  • Pavenin omalla vesibussikuljetuksella, joka liikennöi vuonna 2022 joka torstai viikoilla 26-32. Vesibussi lähtee Pavenilta kohti Soukan Klobbenia kello 20.30. Katso tarkemmat aikataulut täältä.
  • Tilauskyydillä esimerkiksi Espoon satamista, Helsingin Kauppatorilta tai Kaivopuistosta. Ryhmäkoosta riippuen voitte valita vesitaksin, vesibussin, purjeveneen tai RIB-veneen. Kyydit järjestyvät Pavenin toimesta, riittää, kun mainitset toiveestasi tarjouspyynnön yhteydessä.

Pavenin konseptista vastaava Hiiohoi Oy on järjestänyt jo vuosien ajan laadukkaita ja tunnelmallisia yritys- ja yksityistilaisuuksia pääkaupunkiseudun upeimmissa merellisissä kohteissa.

 

Yhteystiedot

Pentala, 02380 Espoo
markus@hiiohoi.fi
+358 400 971 404

www.paven.fi/

Aukioloajat

 

Ravintola Paven

29.6.–14.8.2022 

TI-LA /  Klo 12–21
SU-MA / Suljettu

15.8.–31.8.2022
KE  /  Klo 14–21
LA / Klo 12–21
SU-TI / Suljettu

Cafe Pentala

4.6. - 31.8.2022 
Ti - La klo 10.30-17.00 
Su klo 11.00-17.00