Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Meri ja saaristo, Otaniemi - Keilaniemi, Tapiola

Ravintola PLATS

PLATS ei ole vain ravintola. se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön. plats tarkoittaa paikkaa, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat hanasaaren kauniissa saaristomiljöössä.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka koostuvat laadusta, luovuudesta ja innovatiivisuudesta. Korkealaatuisen keittiömme luomukset voit nauttia ainutlaatuisen taiteen ja klassisen kauniin sisustuksemme valloittamana.

Luonto on meitä lähellä. Sen monimuotoisuus, luovuus ja samalla yksinkertaisuus inspiroi meitä harjoittamaan ensiluokkaista gastronomiaa. Tarjoilemme vierailijoillemme vain kauden parhaita raaka-aineita – yhdessä ja erikseen. Näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja puhtaita makuelämyksiä – maaperää, vesistöä, kasvillisuutta ja eläimistöä kunnioittaen.

Ravintolasalissamme on yhteensä 240 paikkaa. Cocktail-tilaisuudet onnistuvat jopa 380 henkilön ryhmille. Ravintola sopii niin kokousvieraille, yritysjuhliin, ystävien tapaamisiin kuin suvun suuriin juhliinkin.

Hotellin kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ympäri vuoden.

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.