Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Meri ja saaristo, Otaniemi - Keilaniemi, Tapiola

Ravintola PLATS

PLATS ei ole vain ravintola. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön. Ravintola PLATS sijaitsee kauniissa saaristomiljöössä, Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa.

PLATS tarkoittaa tuttavallista kohtaamispaikkaa, johon kaikki ovat tervetulleita. Se tarkoittaa myös paikkaa, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat.

Ravintola PLATSissa nautit olostasi avaralla ja aurinkoisella kesäterassilla tai suurten ikkunoiden valaisemassa salissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka koostuvat laadusta, luovuudesta ja innovatiivisuudesta. Korkealaatuisen keittiömme luomukset voit nauttia ainutlaatuisen taiteen ja klassisen kauniin sisustuksemme valloittamana.

Tarjoilemme vierailijoillemme vain kauden parhaita raaka-aineita – yhdessä ja erikseen.
Näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja puhtaita makuelämyksiä – maaperää, vesistöä, kasvillisuutta ja eläimistöä kunnioittaen. Hanasaaren kulttuurikeskus ympäristönä korostaa arvojamme, joissa puhtaus, perinteet, kestävä tuotanto ja eettiset arvot kohtaavat.

240-paikkaisesta ravintolasalista on erotettavissa noin 30 henkilön kabinetti. Cocktail-tilaisuudet onnistuvat jopa 380 henkilön ryhmille.

Ravintola PLATSin valikoimaan kuuluvat mm. hotelliaamiainen sekä à la carte -menu. Lisätiedot menuista sekä aukioloajat: www.restaurantplats.fi.

Ravintola PLATSin ryhmämenut sopivat niin kokousvieraille, yritysjuhliin, isomman kaveriporukan tapaamiseen kuin suvun suuriin juhliin.

Aulan kahvila & viinibaari houkuttelee juomavalikoimallaan sekä pikkupurtavallaan ympäri vuoden. Lämpimään vuodenaikaan viinibaari laajenee merinäköalalliselle terassille, ja hämärtyvien iltojen tunnelmasta voi nauttia mukavasti sohvaryhmillä biotakan äärellä

Yhteystiedot

Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
sales@hanaholmen.fi
+358 9 435 020

www.hanaholmen.fi/kokoushotelli/ravintol...

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.