Siirry sisältöön

Kirkkonummi

Rehndahl

Aktiviteetit

Elämäntapana Rehndahl

Rehndahl on perheemme, Sadun ja Sannan sekä noin 60 kotieläimen, ympärivuotinen koti. Suurperheemme elo on täynnä askareita, puuhaa ja toimeliaisuutta, mutta me kaikki arvostamme aika ajoin myös rentoutumista, chillailua ja hauskanpitoa. Tämän kotoisan ja rennon meiningin haluamme jakaa myös meillä vierailevien asiakkaidemme kanssa.

Meillä eläimet eivät aina hengaile aitauksissaan. Joten ethän siis pelästy, jos parkkipaikalla sinua on vastaanottamassa ystävällinen Nero-kissa tai jättikukko Guggenheim ja hänen korkea-arvoinen kanahaareminsa. Leikkipaikoilla ruohonleikkurin sijasta viheralueita saattavatkin olla työstämässä lampaat ja vuohet – tai minihevosemme falabellat.

Tallin ohitse et varmaankaan pääse ilman, että kalkkunaherra Vonnegut päästää pulputtavan tiedotuksensa: ”Vieraita näkyvissä!” Tallin nurkilla kuuluva ystävällinen tuhina ja röhkintä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että prinsessa Madeleine on herännyt kauneusuniltaan ja odottelee yksityiskarsinassaan henkilökuntaansa tarjoilemaan välipalaa. Heppa-aitauksesta saattaa kantautua hyväntuulista hörinää, josta voitkin tunnistaa ruoka-ajan jo alkaneen. Linssiluteemme Dalai-laama puolestaan kurottelee heti tilaisuuden tullen mukaan perhepotrettiin tai suosittelee näkyvästi itseään selfiekaveriksesi.

Kuten siis varmaan alat ymmärtää, täällä on tilaa isoillekin persoonille. Kun tulet meille, tulet ystävällisten eläinten ja ihmisten onnelliseen kotiin!