Siirry sisältöön

Ringside Golf

Aktiviteetit

Puistomaisella ja aaltoilevasti kumpuilevalla kentällä on neljä erillistä lampea ja läpivirtaava puro.

Espoo Ringside Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Kehä III:n vieressä noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Ringside on oiva paikka harrastaa tai aloittaa golfin pelaaminen. Siellä on aina myös mukava vierailla.

Ringside Golf sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Espoon Niipperissä, ja kentän portille pääsee helposti myös bussilla.  Ringside on 18-reikänen kenttä ja sen par on 73. Kentällä on erinomainen range- ja harjoitusalue sekä aloittelijoille par3-kenttä. Kaikki toiminnat on keskitetty klubitalon läheisyyteen.

Klubitalo ja saunaosastot sekä pukuhuoneet uudistettiin kaudeksi 2016, joten klubilla viihtyy myös kierroksen jälkeen. Ravintola Ringside Golf uudistui 2016 ja palvelee kaikkia asiakkaita, tervetuloa.

Puistomaisella ja aaltoilevasti kumpuilevalla kentällä on neljä erillistä lampea ja läpivirtaava puro. Kentällä on mukavasti tilaa pelata, mutta haasteet tulevat peliin esteiden sekä muodokkaiden ja nopeiden viheriöiden kautta. Kenttä on suunniteltu siten, että voit myös pelata vain yhdeksän reikää ja aamu- tai iltaysit ovat mahdollisia.

Teksti: Fore! Glf Media 07/2018

Yhteystiedot

Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo
caddie@ringsidegolf.fi
+358 10 501 3100

ringsidegolf.fi/