Siirry sisältöön

Meri ja saaristo, Matinkylä-Olari

Saaristolaisravintola Gula Villan

Ravintolat

Isossa-Vasikkasaaressa sijaitseva idyllinen kesä- ja tilausravintola. Gula Villanin merellisissä puitteissa onnistuvat mieleenpainuvat häät, perhejuhlat, rapujuhlat ja erillaiset yritystilaisuudet.

Gula Villan on Isossa-Vasikkasaaressa sijaitseva idyllinen kesä- ja tilausravintola. Ravintolassa on tasokas keittiö ja A-oikeudet. Sisätiloissa 80 asiakaspaikkaa ja kesäterassilla 70.

Kesäravintolana Gula Villan on auki päivittäin saaristoveneiden liikenteen aikana kesäkuun alusta elokuun loppuun, maanantaisin suljettu. Tilausravintolana touko- ja syyskuun aikana. Gula Villanilla on oma laituri, johon on myös mahdollista rantautua isommallakin purjeveneellä. Ravintolan asiakkaat voivat myös yöpyä laiturissa.

Saaristoveneyhteydet kesäkaudella Isoon Vasikkasaareen toimivat Otaniemestä, Kivenlahdesta, Soukasta, Suinoonsalmesta, Nokkalasta, Haukilahdesta ja Suomenojalta. Lähin satama on Nokkala, johon liikennöi Helsingin keskustasta Kampista seutulinjan bussit.

Juhla- ja kokoustilat

Gula Villanin merellisissä puitteissa onnistuvat mieleenpainuvat häät, perhejuhlat, rapujuhlat ja erillaiset yritystilaisuudet.

Yhteystiedot

Nokkalanniemi 15, Iso Vasikkasaari, 02230 Espoo
info@gulavillan.fi
044 978 6607

www.gulavillan.fi/