Tapiola

Sandro Tapiola

Ravintolat

Eläväinen keidas Tapiolan sydämessä koko perheelle!

Lähde unohtumattomalle makumatkalle Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan aivan Tapiolan sydämessä Sandro Tapiolassa!
 
Sandro Tapiola on ilahduttanut espoolaisia jo yli vuoden ajan! Yllätykselliset maut yhdistettynä unohtumattomaan palveluun luovat yhdessä elämyksiä ja uusia kokemuksia. Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä inspiroitunut ravintola tarjoaa rikkaita makuja sekä raikkaita cocktaileita jokaiseen hetkeen!

Arkisin on päivittäin tarjolla Sandron upea ja runsas lounas, viikonloppuihin taas startataan kaupungin lämminhenkisimmällä brunssilla. Illat on pyhitetty herkulliselle à la cartelle. Tule yksin tai yhdessä, me pidämme huolen kaikesta muusta! 

Sandro on siis auki seitsemänä päivä ja varattavissa myös yksityiseen käyttöön. Ravintolan tilat sopivat loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin rippijuhlista yritysillallisiin, jokainen tilaisuus räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaisesti - rajana vain taivas! Pöytävaraus on suositeltavaa, mutta tilaa saadaan aina järkättyä myös ex tempore-vierailijoille! 

Kesäaikaan Sandro Tapiolassa on suuri terassi pingispöytien, riippumattojen ja aurinkotuolien kera, jossa kenen tahansa kelpaa lekotella ja viettää päivää. Lapset perheineen ovat löytäneet Sandron jo alusta alkaen omakseen, sillä ravintolasta löytyy hiekkalaatikko ja petanque-rata kisailua varten!

Yhteystiedot

Tuulikinsilta 5, 02100 Espoo
bookings@sandro.fi
+358 9 6128 5181

www.sandro.fi