Huoneistomajoitus

Espoon Tapiolassa sijaitseva Elosalamantie 2 A-B on peruskorjattu keväällä 2015. Kaikki talon asunnot ovat sisustettu tyylikkäästi talon aikakautta, 1960-luvun henkeä kunnioittaen. Palvelut sisältävät viikko- ja loppusiivouksen, liinavaatehuollon sekä ilmaisen langattoman internet-yhteyden.

Tapiola on vehreä, viihtyisä ja tykätty asuinalue Espoon ja Helsingin rajan tuntumassa, Länsiväylän kupeessa. Hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden tuntumassa, Espoon Kaupunginteatterin vieressä, sijaitsevan HotelliKodin asunnot ovat perinteisen selkeäpohjaisia ja kodikkaita. Kaksioissa on myös ilta-aurinkoon avautuvat parvekkeet. Tapiolan keskustasta löydät hyvät päivittäispalvelut, ravintolat ja terveysaseman. Länsiväylä tarjoaa loistavat kulkuyhteydet Helsingin ydinkeskustan ja Tapiolan välillä.

Espoon kaupunginteatteri, Näyttelykeskus WeeGee ja Espoon Kulttuurikeskus pitävät huolen kulttuuritarjonnasta ja liikunnan ystävät löytävät tiensä uimahalliin tai lukuisille kävelyreiteille vaikkapa Otsolahden ympäri aina Keilaniemeen asti.

 

Yhteystiedot

Elosalamantie 2 A-B, 02100 Espoo
hotellikoti@sato.fi
+358 20 134 4102
www.satohotellikoti.fi/asunnot/espoo/elosalamantie