Saunat

Sauna2 Tapiolan tilaussauna sijaitsee Stockmannin vieressä osoitteessa Länsituulentie 1. Sauna2 -tilaussaunan Tapiolan tilat koostuvat loungesta, keittiöstä, isosta upeasta terassista sekä tietenkin tilavasta saunasta. Tapiolan tilaussaunan erikoisuutena on saunan isot ikkunat, joista voit katsella Tapiolan maisemia. Tila on varusteltu isolla neuvottelupöydällä, jonka ääressä juhlitaan mukavasti syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai illalliskutsut.

Viihderatkaisut: Sauna2 tila on vausteltu Harman/Kardon äänentoistojärjestelmällä. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne.

Tilaratkaisut: 98,5 m2 + 30 m2 terassi, eteinen, Iso loungetila, keittiö, tilava pukuhuone ja suihkutilat sekä saunatilat + terassi. Saunan lounge on varusteltu isolla 10-18 henkilön neuvottelupöydällä. Tiloissa on mukavasti tilaa noin 20-30 henkilölle.

Sauna- ja suihkutilat: Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12 kpl). Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa n. 16 saunojaa.

Keittiövarusteet: Kyllä, meille saat tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat, keittiökin on käytössä. Voit myös tilata ruokatarjoilut Sauna2 asiakaspalvelun kautta!

Varusteet: kiertoilmauuni, iso jääkaappi, lasit, kupit, kattilat, kihvelit, kahvelit ja tarjoiluastiat.

Lähin parkkihalli on Tapiolan Stockmannin Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Länsituulentie 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo
info@sauna2.fi
0207 349 940
Twitter
#Sauna2tilat
Facebook
facebook.com/sauna2tilaussaunat
Instagram
#sauna2_tilaussaunat/
sauna2.fi/0/sauna2-tapiola-espoo/