Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Leppävaara

Scandic Espoo

Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva viihtyisä hotelli Kilossa, jossa paikallisten suosima rento ravintola, modernit kokoustilat, saunaosasto uima-altaineen sekä runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Scandic Espoo sijaitsee Kilossa, palvelujen läheisyydessä. Hotellissa voit uida, saunoa, kuntoilla sekä syödä hyvin. Ravintola KG tarjoilee mehukkaita pihvejä, deli-pizzoja ja maistuvia burgereita. Huoneita 96, 4 saunaa ja uima-allas.

Kokoustilat

Viisi toimivaa ja hyvin varusteltua kokoustilaa max 80 hlölle, kabinetti 14 henkilölle. Kokoustiloista löytyy dataprojektori, piirtoheitin, tv, video, DVD sekä maksuton dna WLAN-laajakaista asiakkaiden käyttöön. Hotellin kaikissa tiloissa on langaton Internetyhteys.

Ravintola KG

KG eli Kilo on rento ja sporttinen ruokaravintola. Sen tunnelma on kuin unelmien olohuoneessa: keittiön loihtiessa makoisia annoksia laadukkaista raaka-aineista, voit seurata urheilua televisiosta. Listalta löytyy mehukkaita pihvejä, deli-pizzoja ja maistuvia burgereita. Ravintolassa on 220 asiakaspaikkaa ja aurinkoisella terassilla 80 asiakaspaikkaa.

Majoitus

96 huonetta. Iso kahden hengen vuode, yhden hengen vuode tai erilliset vuoteet. Myös väliovella varustettuja huoneita on saatavilla. Huoneissa voi yöpyä 2 aikuista ja 1 lapsi. Työskentele mukavasti työpöydän ääressä ergonomisessa tuolissa ja käytä langatonta Internetyhteyttä tai rentoudu LCD-TV:n ääressä tai kuuntele radiota.

Sauna

Hotellissa on neljä saunaa, uima-allas ja kuntoilulaitteita.

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.