Kokoustilat ja ohjelmapalvelut

Perheyritys Sea & Mountain Adventures on toiminut Nuuksiossa jo vuodesta 1994 lähtien järjestäen kokous- ja ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Tiloissamme on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan, joten oma rauha luonnon helmassa on taattu. Ruoka valmistetaan paikan päällä omasta keittiöstä puhtaita raaka-aineita kunnioittaen. Tarjoamme elämyksiä ja eksotiikkaa kokouksen lomaan ja virkistäytymiseen ammattitaitoisten oppaidemme johdolla. Olemme Metsähallituksen ja Suomen luontokeskus Haltian yhteistyöyrittäjä.


KARHUNPESÄ 

Viihtyisä Karhunpesän hirsihuvila sijaitsee korkealla kallion laella, josta on upeat näkymät Nuuksion kansallispuistoon. Koe ainutlaatuinen oma luonnon rauha keskellä kansallispuistoa. Päiväkokous 22 henkilölle, majoitus kolmessa 2 hlö makuuhuoneessa ja ullakkoparvella. Puulämmitteinen sauna. Ruokapalvelut järjestyvät kauttamme, kesäkautena suositut grilliruokailut omalla kallioterassilla onnistuvat isommallekin ryhmälle. Tiloihin voi tuoda omat juomat.  Karhunpesän pihalla sijaitsee 9-väyläinen frisbeegolf maastorata. Pihalta pääsee suoraan metsäretkelle kansallispuistoon ja ainutlaatuisuutta lisää alueella sijaitseva elämyksellinen poropuisto. 


NUUKSION POROPUISTO & WHITE REINDEER KOTARAVINTOLA 

Koe ripaus lapin eksotiikkaa Nuuksion poropuistossa, jossa pääset tutustumaan suloisiin sarvipäihimme läheltä. Kesyt porot ahmivat jäkälää suoraan kädestä härkäporo Oscarin johdolla. Vietä ikimuistoinen hetki porojen seurassa ja nauti herkullinen ateria A-oikeuksin varustetussa kotaravintolassamme nuotiotulen loisteessa. Kodalle mahtuu max 40 henkeä kerralla ruokailemaan, kahvitukset onnistuvat isommallekin joukolle, jolloin myös metsäterassi on käytettävissä. Tokan johtajaporo Oscarin kanssa on mahdollista lähteä myös vaellukselle kansallispuistoon. Karhunpesä sijaitsee kilometrin päässä Suomen luontokeskus Haltiasta, poropuistoon johtaa myös helppokulkuinen 1,5 km luontopolku Haltiasta Haukkalammen suuntaan.

Poropuisto ja kotaravintola ovat auki tilauksesta ryhmille ja erikseen mainittuina ajankohtina yleisölle.

www.nuuksiowhitereindeer.fi

 
SAFARITALO

Erähenkinen Safaritalon hirsihuvila sijaitsee 700 m päässä Suomen luontokeskus Haltiasta, Swing Hill laskettelukeskuksen vieressä. Tiloihin mahtuu 50 henkeä kerralla ja lisätilana toimii vieressä sijaitseva 50 henkilön kaminalämmitettävä safariteltta. Suuri piha-alue terasseineen tarjoaa erinomaiset puitteet isojen ryhmien piha-aktiviteeteille ja metsäretkille pääsee suoraan pihalta. Eksoottinen InipiSpa kotakylpylä sijaitsee Safaritalolla, metsälammen rannalla.  Päärakennuksessa ei ole majoitusta mutta pihalla sijaitsee 6 kpl pieniä 4 hlö safarimökkiä retkitason yöpymiseen. Ruokapalvelut retkieväistä kolmen ruokalajin illallisiin tarjoamme Safaritalon omasta keittiöstä paikan päällä valmistettuna. Kesäkautena suositut grilliruoat tarjoillaan pihaterassilla. Tiloissamme on A-oikeudet.  


INIPI SPA

InipiSpa kotakylpylän puulämmitteisessä saunassa ja lämminvesipaljuissa mieli ja keho rentoutuu kokouksen tai ulkoilun päätteeksi. Kodan keskellä palava nuotiotuli luo lisätunnelmaa. Pulahdus metsälammen virkistävään veteen tai avantoon antaa voimia uusiin haasteisiin. Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 15 henkeä. Saunomisen päätteeksi maistuu herkullinen ateria Safaritalolla.


OHJELMAPALVELUT

Oli sitten tavoitteenasi tiimikoulutus tai luontoelämys, laajasta valikoimastamme löydät sopivat talvi- ja kesäaktiviteetit aina sauvakävelystä seikkailulajeihin. Tarjoamme räätälöityjä aktiviteettiohjelmia varusteineen ympäri vuoden, mm. melonta, kirkkovenesoutu, maastopyöräily, 3D jousiammunta, tapparan heitto, kalliokiipeily/abseil, teambuilding, geocaching, PhotoHunt, metsäjooga, lumikenkä- ja potkukelkkasafari, pilkkikisa, umpihankihiihto, alppicurling, IceSpa pelastuspukupulikointi, porovaellus, huskyvaljakkoajelu, pikkujouluohjelmat jne. Meiltä löytyy myös lämpimät talvivarusteet niitä tarvitseville.

Leppoisan patikkaretken ja vaativan seikkailukisan väliin mahtuu runsaasti eri vaihtoehtoja nautiskelijoille ja extreme-hurjapäille. Ohjelmat toteutetaan tinkimättömällä ammattitaidolla, kokeneiden ja kielitaitoisten erä-/seikkailuoppaiden johdolla. Aktiviteeteille on laadittu asianmukaiset turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat. Välikuljetuksiin käytössämme on kaksi omaa minibussia.

Pyydä tarjous tästä

sma@sma.fi

Yhteystiedot

Nuuksiontie 83 & 77, 02820 Espoo
sma@sma.fi, info@NuuksioWhiteReindeer.fi
+358 9 595 550
Facebook
facebook.com/SeaMountainAdventures
www.sma.fi

Sea & Mountain Adventures Kuvia