Siirry sisältöön

Seikkailu Oy

Kokous- ja kongressipalvelut

Joukosta positiivisesti erottuvia yritystapahtumia, kokousten ja konferenssien oheisohjelmia, mukaansatempaavia aktiviteetteja ja aitoja elämyksiä.

Elämysalan legendaarinen edelläkävijäyritys Seikkailu Oy ideoi ja toteuttaa raikkaan positiivisesti joukosta erottuvia tapahtumia, matkoja ja elämyksiä sekä kannusteohjelmia nimensä mukaisessa hengessä. Mukaansatempaavia ja muistorikkaita kokemuksia, joilla on tarkoitus. Niin omalle väelle, asiakkaille ja kumppaneille kuin kansanvälisille vieraillesikin.

Seikkailu Oy on osa ainutlaatuista team event –organisaatiota, Catalyst Globalia. Käytettävissäsi on yli 150 valmista eturivin tapahtumaformaattia, yrityspeliä ja tiimiaktiviteettia kymmenen minuutin energisointiohjelmasta päivän mittaisiin ohjelmakokonaisuuksiin, pienryhmistä aina tuhansiin osallistujiin koostuville kohderymille. Valikoimista löydät niin tunnelman keventäjiä kuin kokouksen piristäjiä, luovia tiimihaasteita, musiikki- ja rytmiaktiviteetteja, aktiivista tiiminrakennusta ja CSR-aktiviteetteja. Laadukkaita toteutuksia tarjotaan niin sisätiloihin kuin ulkoilmaan missä päin Suomea (ja maailmaa) tahansa. Korkeatasoiset tapahtumamateriaalit sekä suomeksi että englanniksi, tarvittaessa myös muilla kielillä.

Seikkailun erikoisosaamista on myös kannustaminen ja palkitseminen. Seikkailu Oy:lla on ollut ilo tuoda Suomeen Pohjoismaiden ensimmäinen (ja edelleen ainoa) Crystal Award –palkinto, jonka Society of Incentive Travel Excellence (SITE Global) jakaa vuosittain maailman parhaista kannustematka- ja incentive-ohjelmatoteutuksista.