Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Leppävaara

Seikkailupuisto Huippu

VAUHTIA, JÄNNITYSTÄ JA ONNISTUMISEN ELÄMYKSIÄ AURINKOISEN MÄNTYMETSÄN LATVUKSISSA. HUIPUSSA VOI KOKEA MAAILMAN ORAVAN PERSPEKTIIVISTÄ TAI PELATA LEPPOISASTI ERÄN SEIKKAILUGOLFIA.

 Seikkailua yläilmoissa…

Seikkailupuisto Huipun yläköysiradoilla noustaan kirjaimellisesti arjen yläpuolelle. Huipussa tasapainoillaan, ryömitään tunneleissa, taiteillaan verkoissa ja kävellään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa metsänpohjan yläpuolella. Vauhdin hurmasta huolehtivat huimat vajeriliu’ut, joista pisin on yli satametrinen. Huippu-elämys huipentuu vatsanpohjaa kutkuttavaan Tarzan-hyppyyn.

…viheriöllä

Latvuksissa seikkailemisen lisäksi Seikkailupuisto Huipussa voi harrastaa myös seikkailugolfia. Huipun 12-reikäinen seikkailugolfrata on lajissaan pääkaupunkiseudun ensimmäinen. Seikkailugolf on elämyksellistä minigolfia ja sopii kaikenikäisille. Huipun seikkailugolfin kohokohta ovat vesiesteet ja kierroksen puoliväliin sijoittuva lauttamatka väylältä toiselle.

...ja ulkoilmapeleissä

Ulkoilmapakopeli on luonnossa tapahtuva pakopeli, jossa tavoitteena on ratkaista pelin aikana kohdatut pulmat ja arvoitukset 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö.

Tervetuloa ulkoilmaan seikkailemaan!

Kenelle seikkailu yläilmoissa sopii?

Huipussa on eritasoisia ratoja, joista jokainen voi valita omansa pituutensa, uskalluksensa ja jaksamisensa mukaan. Aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvita. Huipun seikkailuohjaajat opastavat tulijan kiipeilyvaljaiden ja turvajärjestelmän käyttöön ja avustavat tarvittaessa myös matkan varrella.

Huipussa seikkailijoiden vähimmäispituus on 100 senttiä. Alle 110-senttiset lapset pääsevät radoille vain aikuisen seurassa. Alle 13-vuotiaat tarvitsevat puistoon mukaansa aikuisen valvojan. 13 vuotta täyttäneet saavat seikkailla omin päin, mutta 13−17-vuotiaiden on esitettävä puistoon tullessaan huoltajan kirjallinen lupa.

Yläilmoissa seikkailu sopii kaikille liikuntaesteettömille. Yläköysiratoja ei kuitenkaan suositella raskaana oleville.

Työhyvinvointia latvuksista ja viheriöltä

Huippu tarjoaa tiimi-, tyky-, tyhy- ja virkistyspäivien viettäjille yläköysiradoilla seikkailun lisäksi ryhmähenkeä kohottavia pakopelejä, kokouspaketteja ja seikkailugolfturnauksia. Tiimipäivän Huipussa kruunaa maistuva yhteinen ateria ulkoilmassa.

Lue lisää virkistyspäivän vietosta Huipussa

Joukolla seikkailemaan

Jaettu seikkailu yläilmoissa tai viheriöllä on ainakin kaksinkertainen seikkailu! Huippuun voi tulla esimerkiksi luokkaretkelle tai juhlistaa vauhdikkaasti polttareita, urheiluseuran kauden päättäjäisiä tai synttäreitä. Huippu seikkailuohjaajineen ja seikkailugolfratoineen on mahdollista varata myös kokonaan omaan käyttöön.

Seikkailusynttärit Huipussa 

Polttarit Huipussa

Seikkailullisia tapahtumia Huipussa

Seikkailupuisto Huippu järjestää seikkailukauden aikana myös erilaisia tapahtumia. Tarkista tuoreimmat tapahtumat tapahtumakalenterista

Aukioloajat

Seikkailupuisto Huippu on avoinna toukokuun alusta noin lokakuun loppuun. Kannattaa varmistaa tarkemmat aukioloajat.

Lähimmät parkkipaikat:

Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli)
ja Vanha Maantie 15

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.