Siirry sisältöön

Leppävaara

Sellosali

Kulttuuri

Sellosali on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Pääsalissa ja lämpiössä voi järjestää erilaisia tapahtumia, juhlia ja illallisia.

Sellosali on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella – Sellosaliin on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla ja välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Kauppakeskus Sellon pysäköintihallista löytyy ilmainen asiakaspysäköinti (5h).


MONIPUOLINEN JA KORKEATASOINEN OHJELMISTO

Sellosalissa järjestetään vuosittain n. 250 tapahtumaa. Ohjelmistossa on korkeatasoisia klassisen ja kevyen musiikin konsertteja, pienoisoopperaa, tanssiesityksiä, teatteria sekä runsaasti lastenkulttuuria.

TUNNELMALLINEN KOKOUS- JA JUHLATILA

Sellosalia vuokrataan kulttuuritoimijoille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Salissa on varustelu vaativiinkin seminaareihin ja juhlatilaisuuksiin. Salin muunneltavuuden ja teknisen laitteiston ansiosta kokoukset voidaan toteuttaa joustavasti. Edustava yleisölämpiö kahvio- ja catering-palveluineen soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Illallinen pöydissä istuen voidaan tarjoilla jopa 250 hengelle tai buffet- ja cocktailtilaisuus toteuttaa 400 hengelle.