Siirry sisältöön

Kirkkonummi

SMA Group - Villa Kotkankallio

Villa Kotkankallio on tunnelmallinen kivi-/hirsihuvila merellisessä Porkkalassa, vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä tarjoaa viihtyisät kokous- ja juhlatilat ruokapalveluineen omassa luonnon rauhassa.

SMA Group on täyden palvelun kokous-, ravintola-, majoitus- ja ohjelmapalveluyritys, joka on toiminut Nuuksiossa vuodesta 1994 ja Porkkalassa vuodesta 2008.

Hirsihuvilassa vietät rennon ja idearikkaan ”villasukkakokouksen” ja tilat muokkautuvat tarvittaessa myös juhla-asuun. Oma rauha luonnon helmassa on taattu, sillä tiloissa on aina vain yksi ryhmä kerrallaan. Villaemäntä tai -isäntä huolehtii ruokapalveluista paikan päällä. Ruoka valmistetaan omassa keittiössä, puhtaista raaka-aineista ja niitä kunnioittaen. Tervetuloa viettämään elämyksellistä kokous-/virkistyspäivää Porkkalaan.

VILLA KOTKANKALLIO

Merellisessä Porkkalassa Kirkkonummella sijaitseva hulppea Villa Kotkankallion kivi-/hirsihuvila tarjoaa upeat puitteet noin 40 henkilön kokous-/koulutustilaisuuksiin ja ns. ”villasukkakokouksiin” omassa luonnon rauhassa. Talossa on pääsalin lisäksi neuvotteluhuone, jonka yhteydessä ns. ”nojatuolineukkari” sekä useita ryhmätyötiloja ja ulkoterasseja. AV-välineet löytyvät kokoustarpeeseen.

Majoitustilat ovat yläkerrassa talon kahdessa eri päädyssä sekä sisääntulokerroksessa. Omalta n. 1,2 ha tontilta löytyy myös nuotiokatos.

SAUNAT JA POREAMMEET

Alakerran viihtyisällä saunaosastolla voit nauttia saaristolaiskylpylän tunnelmasta. Kaksi saunaa, uima-allas ja poreammeet kutsuvat rentoutumaan työn tai ulkoilun päätteeksi. Vilvoittelutilasta on käynti pihaterassille. 

RUOKAPALVELUT

Tiloissa on oma ravintolakeittiö, jossa ruoka valmistetaan paikan päällä. Ammattitaitoiset kokit hemmottelevat makuhermojasi mm. saaristolaishenkisillä menuilla, joita täydentävät upean miljöön lisäksi viinikellarin antimet. Huvilassa on annistekeluoikeudet. 

OHJELMAPALVELUT

Ammattitaitoiset oppaat takaavat sinulle elämyksellisen kokemuksen, olipa tarpeesi sitten tiimiohjelma, seikkailuohjelma tai muu idearikas kokonaisuus. Oma 1,2 ha kallioinen piha-alue mahdollistaa ohjatut tiimiohjelmat kokouksen lomaan. Merelliset ohjelmat kuten risteilyt, purjehdus, RIB-safari, kalastus ja merimelonta ovat mahdollisia Porkkalan aaltoilevilla saaristoväylillä. Meriteitse tultaessa lähimmät satamat isoille aluksille ovat Porkala Marinin kyläsatama, 8 km Villa Kotkankalliosta ja Lähteelän virkistysalue, 7 km Villa Kotkakalliosta. Porkkalanniemi on yksi hienoimpia paikkoja lintubongareille, onhan alue yksi lintujen suosimia reittejä kevät- ja syysmuuttojen aikaan. Pyöräilijöille löytyy hienoja reittejä mutkikkailla hiekkateillä ylä- ja alamäkineen. Talvella lumikenkäretket ja pelastuspukuseikkailu meren jäällä on mieleenpainuva elämys.