Siirry sisältöön

Suur-Helsingin Golf - Lakisto

Aktiviteetit

Lakistossa 18-reikäinen golfkenttä - mieleenpainuva ja vaihteleva

Lakisto sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Luukista, Vihdintien toisella puolella. Lakiston ylellisyys on julkinen liikenne, joka tuo golfarin Helsingin keskustasta suoraan Lakiston klubitaloin eteen. Perille pääset ottamalla Elielinaukiolta bussi 345 Espooseen.

Viime vuosina muodonmuutoksen kokenutta Lakistoa on tituleerattu pääkaupunkiseudun mielenkiintoisimmaksi kentäksi, Kenttä on vaihteleva, moni-ilmeinen ja tasokas. Jokaisella väylällä ja reiällä on oma luonteensa, minkä ansiosta pelaamisen ilo ei laannu kierroksen aikana hetkeksikään. Kun olet edellisen reiän pelannut, sinua odottaa seuraavalla jotain ihan muuta.

Lakistossa pelataan kumpuilevassa ja ilmeikkäässä maastossa. Kierroksen aikana avautuu paikoin huikeat ja avarat näkymät yli useiden väylien. Paikoin ollaan syvällä metsän rauhassa, piilossa muilta peliryhmiltä.

Lakiston klubialueen kruunu on terassi, jossa Lakiston henki kiteytyy. Terassilta avautuu huikeat näkymät takaysille. Päätösreiän kamppailua voi seurata miltei avauslyönnistä alkaen.

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018

Yhteystiedot

Rinnekodintie 23, 02980 Espoo
caddiemaster.lakisto@shg.fi
+358 600 03388

www.shg.fi