Siirry sisältöön

Leppävaara, Meri ja saaristo

Tarvaspää Cafe Zoceria

Kahvilat

Tarvaspää Cafe Zoceria sijaitsee Gallen-Kallelan museon vieressä ja mukavan kävelymatkan päässä sekä Leppävaarasta että Munkkiniemestä.

Tarvaspää Cafe Zoceria sijaitsee Gallen-Kallelan museon vieressä ja mukavan kävelymatkan päässä sekä Leppävaarasta että Munkkiniemestä. Kahvilaksi muovautunut entinen huvila huokuu historiallista patinaa ja tunnelmaa.

Ulos leijaileva huumaava pullantuoksu kutsuukin poikkeamaan kiireettömälle kahvihetkelle idylliseen miljööseen. Kullanruskeat korvapuustit, mehevät piirakat ja muut suussa sulavat leivonnaiset tekevät museo-, tai miksei vaikka pelkästä kahvilakäynnistä täydellisen. 

 

 

 

Kokous- ja juhlatilat

Tarvaspään historiallinen kartanorakennus upeilla merinäkymillä Laajalahden yli luo yksilölliset ja kauniit puitteet erilaisiin tilaisuuksiin - niin kokouksiin, syntymäpäiviin, häihin kuin ystäväporukan illanviettoon.

Kahvila-ravintola koostuu kahdesta osasta; kahvilapuolesta ja juhlasalista. Tilat on mahdollista eristää toisistaan kahdeksi juhlatilaksi tai vastaavasti ottaa koko tila käyttöön. Tilat yhdistettynä mahdollistavat yli 130 hengen tilaisuuksien järjestämisen.

Kartanon vehreä pihamaa isoine tammineen ja terassialueineen on myös käytettävissänne tilaisuuksien aikana. 

Yhteystiedot

Gallen-Kallelan tie 27, 02600 Espoo
info.cafezoceria@gmail.com
+358 (0)40 1674303

www.tarvaspaa.fi/